Irány a szlovén fürdőváros, Moravske Toplice! Élvezze a fényűző pihenést a Hotel Vivat **** superiorban! Ízletes félpanziós ellátás várja Önt az utalványunkat választva, de mindenekelőtt korlátlan belépés a fedett és szabadtéri medencékkel rendelkező termálmedence komplexumba. Ez a fürdőkomplexum a szálloda része, így fürdőköpenyben sétálhat a medencékhez egyenesen a szobájából.

A szálláshelyről

A Hotel Vivat ****superior Szlovénia északkeleti részén, az idilli Moravske Toplice (Alsómarác) településén található. A terület fekete termálvízéről híres, amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. A szálloda mindössze 500 méterre található a Terme 3000 termálfürdőkomplexumtól, amely több mint 5200 m²-en 30 medencét, számos vízi attrakciót és kiváló fürdőszolgáltatást kínál. A golf szerelmesei pedig biztosan értékelni fogják a 18 lyukú golfpályát (1 km) is. Szlovénia többi részétől eltérően a környező Prekmurje régió alföldi jellegű, így a helyi szépségeket könnyű gyalogos vagy kerékpáros kirándulásokon felfedezni. A közeli Passero Estate (3,5 km) kézzel készített csokoládékat, sajtokat, felvágottakat, borokat és más helyi specialitásokat kínál. Bogojina falujában (5 km) egy szokatlan monumentális templomot talál, amely a helyi népi építészet elemeit jól tükrözi. A növények kedvelőinek kötelező megálló a Dobrovnikban található Ocean Orchids üvegház (13 km), ahonnan egész Európába exportálják az orchideákat. További népszerű turisztikai célpontok közé tartozik Szlovénia legnagyobb barokk kastélya, a Grad kastély (20 km), Maribor (60 km) városa számos műemlékkel és a bortermelés és -termesztés hagyományával, valamint Szlovénia legrégebbi városa, Ptuj (50 km), amely a római történelem nyomait őrzi.

Hol fogok aludni?

Szállása kényelmesen berendezett kétágyas szobában lesz, terasszal. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, telefon és széf. A saját fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval és fürdőköpennyel rendelkezik. Felár ellenében modern lakosztály vagy Prestige szoba is igényelhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Vivat étterme ízletes helyi és nemzetközi fogásokat kínál. A menü mindig tartalmaz diétás és gluténmentes ételeket is. Minden nap bőséges svédasztalos reggelivel indíthatja a napot. Ha a nap folyamán megéhezne az étlapról bátran válogathat. A nap tökéletes zárásaként a vacsorát szintén svédasztalos formában szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában termálfürdő komplexum található, több mint 2000 m² vízfelülettel és 7 szabadtéri és beltéri medencével . A medencék 26-39 °C hőmérsékletű termálvízzel rendelkeznek. Az egyik medence szűretlen fekete termálvízzel lett feltöltve, ami kizárólag ezen a környéken fordul elő. A szaunarajongókat szaunavilág várja, ahol finn, gőz, infravörös és gyógynövényes szauna is található továbbá Kneipp taposó és kellemes relaxációs zónák is rendelkezésre állnak. A tökéletes kikapcsolódást a masszázsok, valamint az orvosi és kozmetikai eljárások bőséges kínálatából választva egészítheti ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebb vendégek számára gyermekmedence található a wellness-részlegben.

Hotel Vivat ****superior

Hotel Vivat ****superior

Ulica ob igrišču 3 , Moravske Toplice
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
POČITEK - UŽITEK D.O.O. Cégjegyzékszám: 1317300000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
0,5 km