Túrázzon Szlovénia egyik legszebb területén, és fedezze fel a lélegzetelállító Triglav Nemzeti Parkot. Válassza a Hotel Grajski dvor-ba szóló utalványunkat, ahonnan nemcsak a nemzeti park, hanem a népszerű Bledi-tó, a Bledi kastély és az Aquapark & Wellness Bohinj is könnyen elérhető. A kényelmes szobákon túl reggeli vagy félpanziós ellátás is vár Önre, attól függően melyiket választja.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.” Teljes értékelés

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Grajski Dvor a festői szlovéniai Radovljica városában található, a Júliai-Alpok szélén. Radovljica városában biztosan elvarázsolja majd Önt a gyönyörű óváros, ahol történelmi műemlékek, múzeumok, galériák és nagyszerű éttermek széles választéka várja. Mindössze 8 km-re, az alpesi Bledi-tó közepén fekszik Szlovénia egyetlen szigete, ahol az egyedülálló Bledi kastély található. A tótól 4 km-re van a mesés Vintgar, a Triglav Nemzeti Park egyik legnagyobb ékköve. Az 1600 m hosszú, ugyanakkor könnyen járható szurdokút a sziklába épített hidakon át fantasztikus panorámát kínál, és az ország legnagyobb vízesésénél, a Sum-vízesésnél ér véget. Nincs messze Szlovénia legismeretebb zarándokhelye, Brezje (6 km), a csodaszép Segítő Szűzanya-bazilikával. Ha igazán aktív kikapcsolódásra vágyik megmászhatja a Kravankák hegység számos csúcsát is, amelyek mindössze néhány kilométerre találhatóak.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes kétágyas szobákban erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Júliai-Alpokra vagy a Karavenka-hegységre. A szobai szolgáltatások közé tartozik: WiFi kapcsolat, TV és saját fürdőszoba .

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes étteremmel és bárral rendelkezik, rusztikus belső térrel és terasszal. Az étterem 180 m-re található a szállodától. Itt kiváló házi ételeket és borokat fogyaszthat a szálloda borospincéjéből. Kezdje a napot egy gazdag svédasztalos reggelivel. Este a háromfogásos vacsorák során a menüből választhat kedvére.

Hotel Grajski dvor ***

Hotel Grajski dvor ***

Kranjska 2 , Radovljica
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
MZR, D.O.O. Cégjegyzékszám: 5692725000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 22:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ngyenesen a parkolóban vagy 10 €/nap ellenében a parkolóházban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Busz megálló
100 m
Aquapark
18,4 km
Sípálya
5,7 km

Utazási tippek

Bledi-tó

Bledi-tóUtazási tipp

A Bledi-tó, amely a Júliai-Alpok csúcsai között található, egyértelműen Szlovénia egyik legikonikusabb helye. A kristálytiszta vízen és a környező panorámás hegyeken túl a Bledi-tó azért is egyedülálló, mert közepén egy festői kis sziget található, ahol 1698-ban épült egy barokk templom, ahol a mai napig tartanak esküvőket, keresztelőket. Az északnyugati termálforrásoknak köszönhetően a víz hőmérséklete kellemes 26 °C, így ez az Alpok legmelegebb tava. Számos strand várja Önt egy felejthetetlen fürdőzésre.

A Bledi-tó körül egy kellemes, 6 km hosszú útvonal található, amely alkalmas túrázásra és kerékpározásra. Könnyen járható ösvények vezetnek a környező dombokra is, ahonnan a tóra láthat mégjobban rá. A legjobb kilátás a Bledi-tóra a Mala Osojnica tetejéről nyílik.

További információ
Bledi vár
Bledi vár
Bledi Dino park
Bledi Dino park
Aquapark & Wellness Bohinj
Aquapark & Wellness Bohinj