Látogasson el a szlovéniai Laško fürdővárosába, és élvezze a korlátlan belépést a Hotel Thermana Park Laško **** Superior termálmedencéibe. Az ár félpanziós ellátást, fitnesz-, valamint animációs és rekreációs programokat is tartalmaz. Az 5 év alatti gyermekek ingyen tartózkodhatnak a szállodában.

A szálláshelyről

A Hotel Termana Park Lasko **** Superior a csodálatos természeti környezetben található, mindössze 15 perc sétára Lasko fürdővárosának központjától. A szálloda számos díjat kapott szolgáltatásaiért, mint például a TripAdvisor Traveler Choice Award díját 2009-2015-ben, és rendszeresen részt vesz a Szlovénia legjobb medencéjének versenyében is. Látogasson el a gyönyörű szlovén fürdők egyikébe vagy az 500 méterre található Zdraviliški parkba, majd a Celje kastélyba (10 km), a Žalec sörkúthoz (16,9 km) és a Šmartinjsko-tó-hoz (16 km).

Hol fogok aludni?

Szállás modern, és stílusos Standard szobában. A szoba felszereltsége: TV, minibár, széf és fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, hajszárítóval és fürdőköpennyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Félpanziós ellátás várja a szálloda éttermében. Egy kávézó is rendelkezésre áll, ahol megkóstolhatja a helyi termálvizet is. Az itt töltött idő alatt ivókúrával tisztíthatja és méregtelenítheti a testét.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egyszerűen sétáljon át papucsban és fürdőköpenyben a szállodához kapcsolódó Thermal Centre fürdőbe. A fürdő különlegessége a beltéri részleget fedő hatalmas üveg dóm. Lezítson egy kicsit és élvezze a termálvíz jótékony hatását.

A fürdő részei:

  • A beltéri terület: hullámmedence (31 °C), rekreációs és masszázsmedence (32 °C), sodrófolyó (32 °C), három pezsgőfürdő (34 °C), Kneipp-taposó és gyermekvilág.
  • A kültéri terület: termál medence, úszómedence, gyermekmedence és vízicsúszdák.
Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Zdraviliška cesta 6 , Laško
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Thermana d. d. Cégjegyzékszám: 5053854


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
10 m