A Dedo Villa *** Tátralomnic csendes övezetében épült, egy havasi patakocska közvetlen közelében. Nevét a Lomnici-csúcs után kapta, amelyet a helyiek "Dedo"-nak becéznek. A lélegzetelállító kilátáson kívül vendégeinket kényelmes szobák, kávé, tea, emléktárgyak vásárlására szóló kedvezmény és két ajándék képeslap várja. Mi több, gyermekeit 6 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

Az újonnan épült Villa Dedo *** a népszerű szlovákiai üdülőhely, Tátralomnic központi részén található, és vendégei számára egyedülálló kilátást kínál a Magas-Tátra csúcsainak panorámájára. Tökéletes választás egy ideális hely az aktív pihenéshez minden évszakban.

Túrázzon, vagy kerékpározzon, és mássza meg szomszédunk legmagasabb pontját, a Gerlachfalvi-csúcsot (15 km), esetleg a Lomnici-csúcsot (11 km) vagy a Nagyszalóki-csúcsot (11,1 km). Szálljon fel az Ótátrafüredi (7,5 km) felvonóra, és látogasson el Tarpataki és Kőpataki vízesésekhez. Emellett a közeli Poprád városa (15 km) is számos tevékenységet kínál, beleértve az AquaCity Poprad élményfürdőt.

A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a legközelebbi síközpont egyenesen Tátralomnicon található, a szállástól mindössze 1,8 km-re. Itt többek között Szlovákia leghosszabb sípályáját is megtalálja. A csodás Ótátrafüreden (szlovákul: Starý Smokovec) (7,3 km) pedig nemcsak síelhet, hanem szánkózás és más szórakoztató tevékenységek is várják. A lélegzetelállító Csorba-tó (szlovákul Štrbské Pleso) (23,9 km) pedig 26 km karbantartott sífutópályát kínál.

Hol fogok aludni?

Szállása egy egyedi bútorokkal berendezett, kényelmes kétágyas szobában lesz. A kényelmes ágy és az antiallergén takarók és párnák biztosítják majd a zavartalan pihenést. A szoba felszereltségéhez tartozik még a WiFi-csatlakozás, a műholdas TV, a hűtőszekrény, a vízforraló, a mikrohullámú sütő, a konyhai felszerelések és a széf is. A szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik zuhanyzóval és hajszárítóval.

  • Az emeleti kétágyas szoba 15 m²-es, és egy franciaággyal, vagy 2 egyszemélyes ággyal felszerelt, valamint egy kis konyhasarokkal és egy székkel ellátott íróasztallal is rendelkezik.

  • Az emeleten található kétágyas szoba pótággyal 18 m²-es, és egy hálószobát tartalmaz egy franciaággyal és egy konyhasarokkal, étkezőasztallal van felszerelve.

  • A tetőtéri kétágyas szoba 2 pótággyal (18 m²) egy franciaággyal várja vendégeit. Elemellett egy asztalt és székeket, egy konyhasarkot és egy kanapéágyat is kínál.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Villa Dedo ***-ban ugyan nincs klasszikus étterem, de a finom ételekből nem kell lemondania. Telefonon vagy e-mailben rendelhet ételt a recepción. Vagy kipórbálhatja a villa közvetlen közelében található népszerű éttermek egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív látogatók számára jó hír, hogy a panzióban tárolóhelyiségek állnak rendelkezésre a kerékpárok és egyéb sporteszközök számára.

Vila Dedo ***

Vila Dedo ***

Tatranská Lomnica 14736 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DZ Trading, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36847828


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Busz megálló
1 km
Aquapark
11,4 km
Sípálya
1,8 km
Sífutás
0,2 km