Éljen át egy csodálatos üdülést a hegyekben és szálljon meg a Hotel Eufória *** szállodában. A kiváló félpanziós ellátásnak, pezsgőfürdővel és szaunával rendelkező privát wellnessnek, a barátságos személyzetnek és a gyönyörű tájnak köszönhetően garantált a csodálatos kikapcsolódás.

A szálláshelyről

A frissen felújított Hotel Eufória *** szállodában garantáljuk a kényelmes időtöltést. A szálloda Alsóerdőfalván (Nová Lesná) épült. A Tricklandia varázslatos világának, a híres siklóvasútnak és további látnivalóknak otthont adó Ótátrafüred mindössze 4 km-re található a szállodától. Fedezze fel a Magas-Tátra káprázatos természeti csodáit, sétáljon végig a Keresztút állomásain egészen a Szép kilátóig (Pekná vyhliadka), vagy a Nagyszalóki völgyig, másszon fel (vagy utazzon fel sífelvonóval) a Kő-pataki-tóhoz (12 km). Ha úgy érzi, hogy a hosszabb táv sem akadály, úgy a Csorba tóhoz (18 km) is ellátogathat. Poprád városában, amely mindössze 13 km-re található, a városnézés után kiváló fürdőzésben lehet része az AquaCity Poprad élményfürdőben. Télen a síelés szerelmeseit a síközpontok várják, a legközelebbi, a Jakubkova lúka mindössze 6 km-re található.

Hol fogok aludni?

A kétágyas szoba egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, TV-vel és íróasztallal rendelkezik, valamint egyes szobákban egy extra karosszék is található, amelybe kényelmesen leülhet. A szobában egy privát fürdőszoba kád vagy zuhanyzó található, illetve természetesen WiFi hozzáféréssel is rendelkezik.

A Standard családi szoba kényelmes lehetőséget kínál akár 3 fő részére, franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal és egy kényelmes karosszékkel. A szoba egy privát fürdőszobával rendelkezik, továbbá egy íróasztallal, TV-vel és természetesen WiFi kapcsolattal is rendelkezik.

A Comfort családi szoba tágasabb, 3 ágy mellett egy nagy kanapéval, TV-vel és íróasztallal rendelkezik, valamint egy tágas fürdőszoba nagy káddal is található. Természetesen WiFi kapcsolat is található a szobában.

Az apartman egy kanapéval ellátott nappalival, Hi-Fi rendszerrel, fotelekkel és íróasztallal és egy franciaágyas hálószobából áll. Az apartmanban tea és kávé készlet, ásványvíz és WiFi kapcsolat áll rendelkezésre. A privát fürdőszoba egy tágas zuhanyzóval van felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Vendégeinket biztosan elvarázsolja majd a szálloda étterméből és bárjából nyíló kilátás a Magas-Tátrára. Itt kerülnek tálalásra a reggelik és a vacsorák büfé formájában, a nap további részében pedig a la carte menüt szolgálnak fel. A szálloda személyzete igénylés esetén glutén- és laktózmentes ételeket is készít

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenését a wellness központ finn szaunájának és pezsgőfürdőjének köszönhetően teheti teljessé, amelyek az ér- és immunrendszer helyes működését erősítik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek örömére játszósarok is található a szállodában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Sportolási lehetőségekben biztosan nem fog szűkölködni, hiszen a szálloda rendelkezik fitneszteremmel, biliárddal, asztalitenisszel és léghokival is. Nyáron a teniszpályán mutathatja be tenisztudását. Kerékpárját és síleceit a kerékpár és síléc megőrzőben tudhatja biztonságban.

Hotel Eufória ***

Hotel Eufória ***

Nová Lesná 399 , Nová Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Dalian SK, s.r.o. Cégjegyzékszám: 47460652


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tótól
22 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0,8 km
Sípálya
0,9 km