Kösse össze a kellemeset a hasznossal és élvezze a pihenést Pőstyénben, ahol gyógytornák, a teljes ellátás egészséges ételei és italai, 7 pazar gyógykezelés, a szabadtéri és fedett wellness használata, privát pezsgőfürdőzés és szaunázás várja. A mozgásról sem feledkeztünk meg, a friss levegőt sétálás, kerékpározás és reggeli tornák közben élvezheti. Mindezt a Slňava víztározó partján, a pőstyéni Grand Boutique Hotel Sergijo **** szállodában biztosítjuk.

A szálláshelyről

A fényűző Grand Hotel Sergijo Residence **** business és wellness szálloda a Napos part (Sĺňava Reservoir) víztározó parkosított partszakaszán épült, Pöstyén fürdővárosának csendes övezetében. A szálloda a Small Elegant Hotel of the World nemzetközi szállodalánchoz tartozik.

Mint már utaltunk rá, Pöstyén különösen híres fürdőiről (3 km). Ezek megközelíthetőek a fürdőparkon keresztül tett kb. félórás sétával, amelyet összeköthet a gyógyvíz kortyolgatásával is. A termálvíz mellett iszappakolások, szénsavas fürdők, mágnesterápia és más gyógyító kezelések is várják a vendégeket.

A tökéletes pihenésen kívül romantikus séták is várják, amelyek során felfedezheti Pöstyén csodálatos emlékműveit. Látogasson el például a Vörös torony kilátóhoz (2,1 km), vagy a Bacchus villához (4,8 km). Érdemes meglátogatni a Fürdő-szigetet, amelyen a fürdő épületével és a Négy elnök szökőkúttal találkozhat, az Oszlopsor hidat a mankótörő szobrával, Ivan Krasko emlékszobáját, ahol megismerheti a híres szlovák költő életét, valamint ne hagyja ki a Balneológiai Múzeumot sem, illetve a városi parkot a pöstyéni művelődési házzal és sok egyéb más látnivalót sem.

Itt is rengeteg sportolási lehetőség van - menjen el bowlingozni (0,5 km), teniszezni (200 m) vagy korcsolyázzon az inline-korcsolyapályán (200 m). Nyáron a Napos part víztározónál található WakeSoul Beach-en szabadtéri medencék és különféle vízi sport lehetőségek várják, télen pedig síelhet a szállodától mindössze 21 km-re lévő Ski Bezovec** síterepen, ahol 4 különböző nehézségű sípálya is várja, hogy meghódítsák.

Hol fogok aludni?

A szálloda vendégeinek elegáns szobák széles választékát biztosítja. Bármelyiket választja ezek közül impozáns belső terek és a tökéletes kényelem várja. Ezen kívül biztosan nem kell lemondania a a wellness zuhannyal és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszoba kényelméről és az ingyenes wifi kapcsolatról sem.

Válasszon a következő lehetőségek közül:

  • Duplaágyas szobát (28 m²) extra nagy franciaággyal (200x220 cm) látták el így tökéletes választás egy romantikus kiránduláshoz. A szoba belsőtere egy kastély pompáját idézi. Tartozik hozzá egy francia erkély is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tavacskával rendelkező napos kertre. A szobában ülősarok, széf, minibár és TV is található.

  • A Duplaágyas Deluxe szobát (28 m²) olasz stílusban rendezték be. A hatalmas franciaágynak (200x220 cm) köszönhetően úgy alhat majd, mint egy korabeli előkelőség. Reggel igyon egy csésze kávét a szoba erkélyén, ahonnan szép kilátás nyílik a Napos part víztározóra vagy a Rymplerova važina tóra. A szoba felszereltségéhez tartozik egy ülőgarnitúrával kiegészített asztal, TV, széf és minibár is.

  • A Deluxe lakosztály (45 m²) tökéletes választás a kényelmet kedvelő párok számára. A tágas lakosztály két szobából áll amiket extra nagy franciaággyal (200x220 cm), nappali ülősarokkal, szekrénnyel és íróasztallal szereltek fel. A gyönyörű kilátásról a dupla erkély gondoskodik ahonnan a tavat és egy szökőkutat csodálhatunk meg. Ezen kívül nem maradt ki a légkondicionáló, a minibár, a széf és a TV sem.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Millenium étteremében nagy hangsúlyt fektetnek a friss, helyi alapanyagok, a hagyományos technikák és a legújabb technológiák felhasználására. A reggelit és a vacsorát bőséges büfé formájában szolgálják fel. Reggel friss péksütemények, gabonafélék, tejtermékek, felvágottak és egyéb hideg és meleg ételek széles választéka várja.

Vacsorára levesek, köretek, saláták, desszertek és minimum 8 főétel közül van lehetősége választani. A szerelmespárok egy háromfogásos vacsorát is elfogyaszthatnak egy gyönyörű, romantikus hangulatban megterített asztalnál. Megkóstolhatják az olasz specialitásokat, egy desszerttel és egy pohár proseccóval vagy portói borral.

Az étterembe napközben is ellátogathat és rendelhet az étlap napi menüjéből. Ezen kívül a Café La Bella kiváló kávéval, teával vagy házi készítésű desszertekkel, valamint az English Lobby Bar borok, rumok, konyakok és egyéb italok széles választékával várja a vendégeket egy stílusos belső térben, ahol kandalló, biliárd, sakkasztalok, házimozi és rendszeres zenei program várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kényeztesse magát a szálloda wellness-részlegén, ahol finn szauna, pezsgőfürdő, wellness-zuhanyok, valamint egy pihenőszoba várja frissítőkkel. Próbálja ki a különböző masszázsokat. Teljesen ellazulhat például az aromaterápiás masszázs, vagy a kókuszolajos Kleopátra masszázs alatt. Ha további kényeztetésekre vágyik, akkor töltődjön fel egy pihentető kezelés alatt, mint például egy teljes testtekercselés, vagy újuljon meg egy bőrradírozás alkalmával. A wellness-részleg minden nap 10:00 és 22:00 óra között van nyitva, a masszázs, illetve kezelések igényét pedig előre kell jelezni a recepción.

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Odborárska 7 , Piešťany
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
SG. INVEST, s.r.o. Cégjegyzékszám: 31440801


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
2,3 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
4,3 km
Sípálya
20 km