Tapasztalja meg a Magas-Tátra friss levegőjét és csodálatos természeti értékeit. A Hotel Rysy *** szállodában kiváló félpanziós ellátás, egy üveg bor valamint fürdő és rafting kedvezmények várják. A látnivalókat pedig csak egy karnyújtásnyira találja.

A szálláshelyről

A Hotel Rysy *** szálloda a Magas-Tátra káprázatos természetének lágy ölében, Tátracsorba városában épült és remek kiindulópontként szolgál a túrázás, vagy a síelés szerelmeseinek. A környező látnivalók felfedezése közben olyan érzése lesz, mintha egy mesébe csöppent volna. A gyönyörű Csorba-tó és a hozzá tartozó Új-Csorba-tó, illetve a szlovák nemzeti felkelés emlékműve megközelítőleg 10 km-re található a szállodától, de ez csak a töredéke annak, amely felfedezésére vár.

Sétáljon keresztül a Tátrai Nemzeti Parkon, mássza meg a Gerlachfalvi-csúcsot, utazzon az egyedi Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasúttal (16 km), ismerje meg a helyi történelmet a Pribylina néprajzi múzeumban (27 km), élvezze a lélegzetelállító természeti csodákat a közeli barlangok egyikében (Važecká barlangok, 10 km), vagy a Skok vízesésnél (11 km).

Ha csobbanni támadna kedve, akkor látogasson el a Vrbov Aquaparkba (31 km) vagy a AquaCity Popradba (20 km), ahol 14 szabadtéri és fedett medence, kétszintes wellness-rsézleg (egyébként a legnagyobb Szlovákiában), animációs program, masszázsok és számos kezelés várja. Télen pedig ne hagyja ki a Csorba-tavi síközpont és a Lopusná Dolina sípályáit.

Hol fogok aludni?

A Kétágyas szoba egy franciaággyal vagy 2 különálló ággyal van felszerelve, valamint a szobában lehetőség van egy pótágy elhelyezésére is. A szobában TV, egy dolgozóasztal és kisasztal is található székkel, valamint természetesen WiFi hozzáférés is van a szobában. A szobához egy privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint néhány szobához egy erkély is tartozik.

A Standard családi szoba a nagyobb létszámmal (családosok) érkezők számára lehet kínál szállást, ahol összesen akár 6 fő elhelyezésére is van lehetőség a 2 különálló hálószobában. Mindegyik szoba saját TV-vel és dolgozóasztallal, valamint privát fürdőszobával és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

A Comfort családi szoba egy kétágyas hálószobából és egy nappaliból áll, TV-vel és kanapéággyal. A szobában további 2 fő elhelyezésére van lehetőség, mivel a szoba pótágyazható, így ez a szoba akár 4 fő részére is alkalmas lehet. A többi szobához képest privát konyhasarokkal** és étkezőasztallal és székekkel is rendelkezik. Természetesen ebben a szobában is van WiFi hozzáférés.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggeli és a vacsora a szálloda éttermében kerül felszolgálására, ahol a szlovák konyha hagyományos fogásait és a nemzetközi konyha különlegességeit kóstolhatja meg. A szállodához kávézó is tartozik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégek a sokoldalú relaxációs részlegben pihenhetik ki magukat, amely 4 biliárd asztallal, asztalitenisszel, szaunával és pezsgőfürdővel lett ellátva, illetve masszázst is igénybe vehet itt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek részére a játékokkal ellátott játszósarok is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kerékpár- és sítárolót is használhatja, ahol kényelmesen tárolhatja sportfelszerelését egy aktív nap végén.

Hotel Rysy ***

Hotel Rysy ***

Tatranská Štrba 78 , Tatranská Štrba
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Dalian SK s.r.o Cégjegyzékszám: 47460652


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
23 km
Sípálya
6 km
Sífutás
0,6 km