Pihenjen velünk Szlovákia híres Bajmóci fürdőjében és szálljon meg a családias Maxim Panzióban. A szálláson kívül félpanziós ellátás és a levendulás pezsgőfürdővel, illetve szaunákkal ellátott wellness központba szóló belépő várja vendégeinket. Élvezze a tökéletes kikapcsolódást a mesébe illő bajmóci várkastély varázslatos környezetében. A csomag ideális nyugdíjasok számára.

A szálláshelyről

A Wellness Maxim Panzió *** a Nyitra folyó melletti Bajmóc fürdőváros csendes részén található, amelyet gyönyörű kertek és mesés természet vesz körül. A panziótól körülbelül egy kilométerre található a híres Bajmóci kastély, amely Szlovákia egyik leghíresebb látnivalója. A kastélytól nem messze található a Čajka-i Termálfürdő (1,7 km), ahol termálfürdővízzel töltött medencékkel és gyermekeknek szóló attrakciókkal várják a vendégeket. A Bajmóci Gyógyfürdő (3,1 km) szintén a kisváros egyik nevezetessége, a Mier, Banikov és Janó-i fürdők pedig a nagyközönség számára is nyitva állnak.

A környék látnivalóinak listája pedig korántsem ér itt véget - látogasson el a helyi állatkertbe (1,1 km), amely az ország legrégebbi állatkertje, és mintegy 390 állatfajával egyben az egyik legszínesebb is. Ráadásul ez az egyetlen állatkert Szlovákiában, ahol afrikai elefántok is élnek. A történelem szerelmeseit elvarázsolja majd a Prépost barlang (1,6 km), amely egy híres régészeti lelőhely, ahol egy neandervölgyi ősembert találtak, és a hozzá tartozó Őstörténeti Múzeum is megér egy látogatást. A várostól 40 perces sétával eljuthat az egyedülálló kilátótoronyhoz, ahonnan az egész terület megcsodálható. Télen látogasson el a közeli síközpontokba, mint például a Cégely (11,4 km), a Nyitrafő (17,5 km) vagy a Csicsmány (29,3 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett, hűtőszekrénnyel, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal, illetve hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ízletes félpanziós ellátást a panzióhoz tartozó étteremben élvezheti. Az estéket a bárban, vagy a kandallónál teheti élvezetesebbé.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódását a panzió wellness részlege biztosítja. Kapcsolódjon ki a masszázsok közben, a masszázs székben ülve, a szaunában, vagy a pihenőszobában. Ízlése szerint választhat a finn, infraszauna, vagy a párakabin közül. Pihenését pedig a pezsgőfürdő teszi még tökéletesebbé.

Wellness Penzion Maxim ***

Wellness Penzion Maxim ***

Rekreačná 1485 , Bojnice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
RCS spol. s r. o. Cégjegyzékszám: 31618162


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a fürdőtől
2,3 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
2,3 km
Sípálya
13,3 km
Sífutás
13,3 km