Éljen át velünk egy felejthetetlen Magas-tátrai üdülést a Csorba-tótól és a környék síközpontjaitól egy karnyújtásnyira. Szálljon meg a Hotel Sipox *** szállodában, ahol ízletes félpanziós ellátás, korlátlan pihenés a medencével és pezsgőfürdővel ellátott Relax központban és kerékpár kölcsönzésre, illetve élményfürdő belépőre szóló kedvezmények várják. Gyermekét 5 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

A Hotel Sipox *** a Malompataki-völgy festői környezetében épült, Csorba községben és csodálatos kilátást biztosít a Magas-Tátra csúcsaira. Az itt tartózkodása során egy percig sem fog unatkozni, legyen szó az év bármely szakaszáról. Látogassa meg például a Csorba-tavat (8 km), a Gerlachfalvi-csúcsot (25 km), vagy a Lomnici-csúcsot (30 km). A Tátra ezen része remek lehetőségeket biztosít hegymászáshoz is. A környéken számtalan sífutópályával és síközponttal is találkozhat, amelyek például a Csorba-tavi síközpont, vagy Ótátrafüred síközpontja (30 km). A fürdőzni vágyók látogassanak el Poprádba (20 km), az AquaCity Poprad élményfürdőbe.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes kétágyas, saját fürdőszobával, televízióval, WiFi kapcsolattal és telefonnal rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda terasszal ellátott éttermében csupa ínyencfalat kerül tálalásra. Reggelente a bőséges büféreggeli. Napközben kedve szerint válogathat az étlapról. Esténként a menüválasztásos vacsora várja. A nyári hónapokban az étterem teraszán grillezett specialitásokat kóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szálloda wellness központjában pihenheti ki fáradalmait, amely medencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával és gőzkamrával van felszerelve. Amennyiben nyújtózni szeretne egyet, úgy látogassa meg a fitness termet is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a játszósarokban élhetik ki magukat.

Hotel Sipox ***

Hotel Sipox ***

Mlynská 468/2 , Štrba
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
GALAXY, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36191051


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,6 km
Aquapark
20 km
Sípálya
14 km
Sífutás
4,7 km