A Magas-Tátra nemcsak gyönyőrű környezetet, hanem tökéletes kikapcsolódást is kínál. Válassza a nemrégiben felújított Hotel Hubert **** szállodát, ahol bőséges félpanziós ellátás, a medencével és szaunákkal ellátott wellness részleg korlátlan használata és további kedvezmények várják Önt a népszerű élményfürdőkbe. Gyermekeknek 7 éves korig ingyenes.

A szálláshelyről

A Hotel Hubert **** csodálatos környezetben található a Magas-Tátrában és ideális aktív és nyugodt pihenésre egyaránt, egész évben. A szálloda mellett található egy kis állatkert Tatranský Zveropark háziállatokkal. A környéken számos túra- és kerékpárút található. Hódítsa meg Gerlachfalvi-csúcs (16 km), Lomnici-csúcs (8 km) egyikét, vagy irány a Nagyszalóki-tó (13 km) és a híres Csorba-tó (13 km). A Nagyszalóki kilátó felvonója csak 5 km-re található a szállástól. A vízi szórakozásért látogassa meg az Aquacity Poprad (12 km) vagy a Vrbov Thermal Park (25 km). A téli sportok szerelmesei is örülhetnek, hiszen sok kilométeres, ápolt pályájákon, vagy a Tátralomnic síterepen (11 km) és a Csorba-tónál is űzhetik hobbijukat. Kedvező időjárási körülmények között jégpálya is üzemel.

Hol fogok aludni?

Modern, pótágyazható kétágyas szobában. A legtöbb szoba erkélyéről a gyönyörű vidékre nyílik kilátás. Szobák felszereltsége: TV, WiFi csatlakozás, minibár, széf, valamint káddal és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében kizárólag friss és minőségi, helyi eredetű alapanyagokból készült fogásokat szolgálnak fel büféreggeli és büfévacsora formájában. Az étlap tartalmazza mind a hagyományos ételeket házi készítésű regionális specialitásokkal, mind egészséges ételek bőséges választékát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szállodai wellness-részlegben. Itt található egy fűtött fedett és szabadtéri medence, 30 °C hőmérsékletű vízzel, egy pezsgőfürdő, egy iglu és tepidárium. A szaunavilágban relaxálhat só-, vagy gőzkabinban, bio- és gyógynövényes szaunában is. Válasszon a masszázsok, pakolások, fürdők és kozmetikai kezelések széles kínálatából is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a legkissebbeknek is hatalmas élményben lehet részük. Mini állatkert várja őket háziállatokkal, ahol pónin, lovon vagy szamárháton is lovagolhatnak. Egy szabadtéri játszótér és fedett játékterem is rendelkezésre áll, ahol mozi is található. A szálloda számos szórakoztató programot is kínál a kicsiknek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szórakozásból itt biztosan nem lesz hiány. A szálloda rendelkezik minigolf, röplabda és teniszpályával.

Hotel Hubert ****

Hotel Hubert ****

Pod Poliankou 302 , Gerlachov
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
TATREE bar & restaurant s.r.o. Cégjegyzékszám: 45574634


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
14,3 km
Busz megálló
2,9 km
Aquapark
16,5 km
Sípálya
4,2 km