Kapcsolódjon ki velünk a Hotelu Banderium *** luxus szállodában a Dél-szlovákiai Révkomáromban. A kiváló szálláson kívül félpanziós ellátás, szauna, pezsgőfürdő és egész napos belépőjegy várja vendégeinket a komáromi, vagy révkomáromi termálfürdőbe. A pati wellnessbe pedig kedvezményes belépőjegyekre tehet szert.

A szálláshelyről

A Hotel Banderium *** luxus szállodát Révkomárom szívében találja, mindössze pár méterre a szlovák-magyar határtól. Fedezze fel a történelmi nevezetességeket, pihenjen az első osztályú gyógyfürdőben, vagy élvezze a regionális borokat. A közelben számos kávézó, étterem és üzlet található. Egyszóval, gondtalan pihenés várja minden igényt kielégítően.

Révkomárom Szlovákia egyik legmelegebb vidéke. Nyáron megmártózhat a termálforrások közelében, amelyekről ez a dél-szlovákiai város híres. Pihenjen és szórakozzon a helyi termálfürdőben (750 m), ahol több különböző típusú medencét, valamint egy wellness-részleget talál szaunákkal és pezsgőfürdőkkel. Az úszás az egészségre is jótékony hatással van. A medencéket tápláló ásványvízzel töltik meg, amely köztudottan segít az ízületi és reumatikus problémák kezelésében.

Rossz idő esetén irány a népszerű Brigetio termálfürdő (3,3 km), amely a Duna túloldalán, Komáromban található. A gyerekek biztos nagyon fogják élvezni a kalózhajót, a csúszdákat és a mászókákat, a felnőttek pedig a szaunavilággal ellátott wellness-részleget fogják értékelni.

Felfedezheti Komárom történelmi központját is, amely rengeteg látnivalót kínál. A várost a jelentős erődrendszer (850 m) uralja, amely az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb és legerősebb erődítménye volt. Híres bevehetetlenségét a tatárjárás idején bizonyította. Tekintse meg a híres Európa udvarát (600 m) is, ahol különböző európai építészeti stílusok találkoznak egy helyen. A város felfedezése során látogasson el a Zichy-palotába (900 m) vagy a Tiszti pavilonba (850 m) is.

Menjen át az Erzsébet hídon, és tegyen kirándulást a szomszédos magyarországi Révkomáromba, ahol a már említett fürdőn kívül a fennmaradt erődrendszer (3,6 km), a Klapka György Múzeum (2,1 km) és egy bevásárlóközpont is található. Egy hajókázás a Dunán is nagyszerű élményt nyújthat, amely nemcsak a környező városokra, hanem a dunai régió buja tájára is pompás kilátást nyújt.

Hol fogok aludni?

Szállása a 15 stílusos, légkondicionált, kétágyas és televízióval, DVD lejátszóval, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, telefonnal, hajszárítóval és saját fürdőszobával rendelkező szobák egyikében lesz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a hagyományos szlovák és magyar konyha ízvilágában készülnek finomabbnál finomabb fogások, amelyeknél különösen odafigyelnek a minőségi alapanyagok használatára. További felfrissülését a kávézó biztosítja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Természetesen nem hiányozhat a pazar wellness-részleg sem, ahol a pezsgőfürdőben, illetve a finn és infraszaunában helyezheti magát kényelembe.

Hotel Banderium ***

Hotel Banderium ***

Námestie Generála Milana Rastislava Štefánika 11 , Komárno
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DREAM s.r.o. Cégjegyzékszám: 36535818


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
2,5 km
Sípálya
70 km