Az Alacsony-Tátra Déményfalvi-völgyében a jól megérdemelt pihenés és pazar túrázás várja vendégeinket. Szálljon meg velünk a Hotel Bystrina ***, vagy a szomszédos Hotel Poľovník *** szobáinak egyikében. A félpanzió hagyományos ízeit egy stílusos kunyhóban élvezheti, szórakozását pedig az Xbox, vagy a biliárd szolgálják. A természeti kincsek felfedézésvel töltött hosszú nap után a korszerű wellness részlegen pihenheti ki fáradalmait.

A szálláshelyről

A Déményfalvi-völgyben felejthetetlen élményekkel gazdagodhat, amelyet az Alacsony-Tátra lélegzetelállító természeti kincsei garantálnak. A Bystrina üdülőhelyen tökéletes pihenés és korszerű wellness várja vendégeinket. A környéken rengeteg látnivalót csodálhat meg, látogassa meg például a szórakoztató Ovečkolandet (1,8 km), a Déményfalvi Szabadság-barlangot (4,4 km), vagy a Chopok csúcsot (12 km). A közelben található a Tatralandia élményfürdő (10 km) is, télen pedig látogasson el a Jasná - Nízké Tatry síközpontba (8,6 km).

Hol fogok aludni?

Szállás a Bystrina üdülőhely két szállodájának egyikében, amelyek 170 méterre épültek egymástól. A Hotel Bystrina ***kétágyas és háromágyas szobákkal rendelkezik, pótágy elhelyezésének lehetősége nélkül. A szobák televízióval, telefonnal, saját fürdőszobával, némely esetekben hűtőszekrénnyel és erkéllyel rendelkeznek.

A Hotel Poľovník ***kétágyas szobákkal rendelkezik, amelyek pótágy elhelyezését is lehetővé teszik. A szobák televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel és káddal, vagy zuhanykabinnal ellátott saját fürdőszobával vannak felszerelve. Némely szobák erkéllyel is rendelkeznek. A tágasabb apartmanokban ezen felül kávé és tea elkészítéséhez szükséges eszközökkel is találkozhat.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi specialitásokat a Bystrina kunyhóban kóstolhatja meg, amelyet az üdülőhely területén talál. A reggeliket és a vacsorákat hagyományos, népi stílusú környezetben élvezheti. Napközben is ellátogathat ide és az étlapról kedve szerint válogathat a híres szlovák ínyencfalatok közül. Az összes ételt minőségi alapanyagokból készítik el Önnek, amelyek a helyi eko farmról származnak. További felfrissülését a Hotel Poľovník ***vadász lobby bárja szolgálja, amelyet zongorával is elláttak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A túrázással töltött hosszú napok után a Wellness Bystrinában pihenheti ki fáradalmait. Csobbanjon egyet a pezsgőfürdőben, erősítse immunrendszerét a római gőzfürdőben, a finn szaunában, vagy az infraszaunában, majd hűsítse le magát a hűtő medencében, vagy a jégvödör segítségével. Sétáljon végig a Kneipp ösvényen is és végül nyújtózzon el a tepidárium nyugágyán. További kényeztetését a masszázsok szolgálják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei az Xbox-szal felszerelt gyerek játékteremben és a trambulinos szabadtéri játszótéren szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Tornázzon egy jót a mini konditeremben, esetleg próbálja ki a biliárdot is.

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina 23 , Demänovská Dolina
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Špirec Ján Cégjegyzékszám: 10856706


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
9 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
10,7 km
Sípálya
9 km