Látogassa meg velünk a Dunaszerdahelyen található Thermalparkot és szálljon meg a termálfürdővel közvetlen összeköttetésben épült apartmanok egyikében. A csomag termálfürdőbe szóló belépőket, egyszeri wellness pihenést, két fős masszázst és esetleges további wellness kedvezményt tartalmaz (csomagtípus szerint). Reggelente a bőséges büféreggeliket élvezheti és fürdőlepedőket, vagy fürdőköpenyeket sem kell csomagolnia, hiszen a szálláshelyen ingyenesen kölcsönözhetőek.

A szálláshelyről

A nemrégiben felújított Termál Apartmanok *** a dunaszerdahelyi Thermalpark közvetlen szomszédságában épültek, a fürdővel egy folyosó által állnak közvetlen összeköttetésben. Ennek köszönhetően a 4 fedett és 6 szabadtéri medencéhez kényelmesen juthat el. A környéken számtalan kirándulási lehetőség adódik, fedezze fel Dunaszerdahely látványosságait, esetleg a kicsit távolabb található Slovakiaring versenypályát (9 km), vagy a gyönyörű Chateau Amadet Nyékvárkonyon (9 km), ahol egy kellemes séta is várja a Nyékvárkonyi ligetben. Amennyiben a golf szerelmesei közé tartozik, úgy látogassa meg a Welten golfpályát Bacsfán, amely szálláshelytől 18 km-re található. A legközelebbi síközpont 60 km-re fekszik Dunaszerdahelytől, így a téli pihenését főleg a Thermalpark fogja szolgálni.

Hol fogok aludni?

Szállás a korszerűen berendezett, stúdiók és apartmanok egyikében lesz, amelyek saját konyhával, erkéllyel és fürdőszobával rendelkeznek. A szobákban TV, telefon, széf, ülősarok és WiFi kapcsolat található. A konyhákban elektromos sütőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló és konyhai edények találhatóak.

  • A Dupla stúdióban egy franciaágy található.

  • A Háromágyas családi apartman egy külön konyhasarokból és egy hálószobából áll, amelyben egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy is található.

  • A Négyágyas családi apartmanban egy külön hálószoba is található, amelyben egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, valamint egy második szobából, amelyben egy konyhasarok és egy egyszemélyes ágy található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze a büféreggelit, amelyet a szálláson szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az apartmanokkal közvetlen összeköttetésben lévő Thermalpark medencéi ásványi anyagokban gazdag termálvízzel lettek feltöltve, amely 1 600 m-es mélységből tör a felszínre. A termálvíz gyógyhatásait az ülőrésszel ellátott medencében, vagy a rotundában található, legmelegebb medencében élvezheti, a kinti részen pedig úszómedence, kisebb olasz medence és attrakciókkal teli gyerek medence található. A bátrabbak a 7 csúszda egyikén teheti próbára bátorságát.

Dunaszerdahelyi tartózkodása során látogassa meg a szaunavilágot is, ahol a finn szauna, inraszauna, bioszauna, gőzkamra, sóbarlang és a pezsgőfürdő szolgálják tökéletes kényelmét. Az immunrendszer erősítése érdekében próbálja ki a jégesőt, a hűsítő medencét és az élményzuhanyokat is. A Thermalparkban masszázsok és kezelések széles választéka várja.

Apartmány Termál ***

Apartmány Termál ***

Gabčíkovská cesta 4593 , Dunajská Streda
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Apartmany Termal s.r.o. Cégjegyzékszám: 51801914


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,3 km