Feledkezzen meg a mindennapok gondjairól és éljen át velünk egy pihenést, amelyre mindig is vágyott. A Csízi Gyógyfürdő egyedi szállást kínál Dél-Szlovákia csendes és gyönyörű övezetében, ahol Közép-Európa egyetlen jódos termálvize tör a felszínre. Szállását a termálfürdő központjában biztosítjuk a Hotel Rimava *** szállodában, ahol ízletes teljes panzió, gyógykezelések és medence várja.

A szálláshelyről

Fedezzen fel egy egyedülálló helyet a nagyvárosok zajától elkülönítve és szálljon meg a Csíz fürdőváros központjában épült Hotel Rimava *** szállodában. Látogassa meg a környék látványosságait is, amelyek közé tartozik a csízi lovasiskola (800 m), a Cseres-hegység Tájvédelmi Körzet (24 km), az államhatár alatt átfutó Domica barlang (45 km), vagy a betléri Andrássy-kastély (55 km).

Hol fogok aludni?

Szállás a Hotel Rimava kényelmes, televízióval, szekrénnyel, hűtőszekrénnyel és fürdőszobával rendelkező szobájában, vagy a tágasabb, műholdas televízióval, rádióval és WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával büszkélkedő apartmanjában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Rimava *** éttermében reggelente a bőséges büféreggeli teszi kellemesebbé napját. Esténként különböző ínyencfalatok által csillapíthatja éhségét, amelyeket 4 ételből választhat ki. Az ételek köretét a salátabár ízletes salátáival teheti teljessé.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Csízi Gyógyfürdő szabadtéri medencevilággal büszkélkedhet, ahol úszó- és rekreációs medencékben kapcsolódhat ki. Nem hiányozhat a 36 °C hőmérsékletű, vízsugarakkal ellátott relaxációs medence és a vízi attrakciók medencéje sem. A gyerekek biztosan élvezni fogják a csúszdát is. Amennyiben Csízre elsősorban a gyógykezelések miatt érkezik, úgy a tartózkodása elején látogasson el orvosi kivizsgálásra, ahol az akutális egészségi állapota szerinti gyógyprogramot állítanak Önnek össze. Élvezze ezután a gyógykezelések és szaunákkal felszerelt wellness nyújtotta kényelmeket. Az egész tartózkodása alatt képzett személyzet fog Önről gondoskodni.

Kúpele Číž

Kúpele Číž

Kúpele Číž , Číž
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Prírodné jódové kúpele Číž, a.s. Cégjegyzékszám: 31642331


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1 km