A gyűgyi Hotel Flóra gyógyszállodában garantált a tökéletes pihenés. A csomagot a szálláson kívül fél-, vagy teljes panzióval, korlátlan medencézéssel és akár 27 gyógykezeléssel, mint például masszázsokkal, pakolásokkal, pezsgőfürdővel, vagy köpölyözéssel bővítettük ki.

A szálláshelyről

Pihenjen Gyűgy fürdővárosában, amely hírnevét elsősorban egyedülálló gyógyvizének köszönheti. Szállása a kellemes Hotel Flóra-ban lesz, amely nagy közkedveltségnek örvend a wellness és gyógyszállások kedvelői körében. A szállodában remek kikapcsolódási lehetőségek várják az év minden szakaszában. A fürdőn kívül érdemes meglátogatni a Gyűgyi travertínókat is. Biztosan kedvelni fogja a Dudinka srandfürdőt, illetve a közeli Egegi katolikus templom parkját is.

Hol fogok aludni?

A Hotel Flóra-ban kellemes családias hangulat uralkodik. A szálloda szobái korszerűen berendezettek és műholdas televízióval, hűtőszekrénnyel, erkéllyel, illetve zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A tágas étteremben bőséges büféreggeli, illetve kiváló menüválasztásos ebéd és vacsora várja. Kóstolja meg a szálloda konyhája által készített hagyományos és ínyenc fogásokat. Az kínálat összeállítása során természetesen figyelembe veszik a vegetáriánusok és különböző allergiákkal rendelkezők igényeit is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégek korlátlanul használhatják a 28 °C hőmérsékletű medencét és pihenő medencét, amely vizének hőmérséklete 36 °C, valamint a nyári teraszt. Felár ellenében a szaunában, masszázsok és kezelések közben relaxálhat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportok szerelmesei igénybe vehetik a salakpályát és kölcsönözhetnek teniszütőket, illetve labdákat, vagy kerékpárral fedezhetik fel Gyűgy környékét.

Hotel Flóra **

Hotel Flóra **

Kúpelná 101 , Dudince
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel FLÓRA Dudince, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36622711


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
50 km