Legyen része egy aktív pihenésben az Osztrák Alpokban, a Savisalo Panzió ***-ban, a népszerű Ramsau am Dachstein turisztikai körzetben. A panzióban reggelivel, szaunával és gőzfürdővel, valamint Dachstein SummerCard kártyával várja a vendégeket. A legkissebbek számára gyermek sarok és játszótér is rendelkezésre áll.

A szálláshelyről

Pihenjen a Savisalo Panzióban, Ramsau am Dachstein városában, mely az osztrák Alpok közkedvelt túraövezetében található, a Dachstein csúcs lábánál. A vendégház körül az Alpok csodás hegyei magasodnak, de a fantasztikus természeti környezetbe ágyazott szállás Schladmingtól, a régió sport- és turisztikai központjától is, csak 2 km-re, vagy 10 perc autóútra található. Egy kellemes túra során, gyönyörű kilátás mellett mártózhat meg a Siberkarsee hegyi tóban. A téli szezonban pedig több síközpontot is meglátogathat akár, melyekből a legközelebbi a Ramsau am Dachstein pályarendszer (kb. 2,8 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a panzió 12 kétágyas szobájának egyikében lesz, amelyben TV, minibár, széf és saját zuhanyzós fürdőszoba is található. A legtöbb szobához erkély is tartozik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Schladmin Tauern hegyvonulatra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben büféreggelivel és igény szerint vacsorával (kétféle menü közüli választással: levessel, főétellel, desszertel és salátabárral) is várják. Az ételek mellé valódi házi készítésű Pilsner sört is fogyaszthat, valamint cseh, osztrák, olasz és francia borok széles választékából is kóstolhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek számára gyermeksarok is található a panzióban.

Penzion Savisalo ***

Penzion Savisalo ***

Leiten 324 , Ramsau am Dachstein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Savisalo GmbH Cégjegyzékszám: FN463362s


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,3 km
Távolság a tótól
3,2 km
Busz megálló
6,7 km
Sípálya
3,7 km