Fedezze fel velünk Berlin nevezetességeit és szálljon meg az A&O Berlin Hauptbahnhof szállodában, amely mindössze 10 perce található a vasútállomástól és kiváló kiindulópontként szolgál a város felfedezéséhez. A csomag a szálláson kívül tartalmazza a kiváló reggelit is, szórakozását pedig a biliárd, asztalitenisz és az asztalifoci szolgálják.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerű szállás - kényelmes szobák, ízletes és bőséges reggeli, barátságos személyzet. A szálloda közös helyiségei is lenyűgöztek minket, ahol rengeteg automata áll rendelkezésre italok, rágcsálnivalók vagy elfelejtett dolgok (fogkefe, szappan, ...) beszerzésére, de a könyvtár és a biliárd is szuper. Úgy éreztük magunkat, mintha egy luxus kollégiumban lennénk.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-2 2020

A szálláshelyről

Elhelyezkedésének köszönhetően az A&O Berlin Hauptbahnhof ** szálloda kiváló kiindulópontként szolgál Berlin felfedezéséhez, hiszen mindössze 10 percre épült a berlini vasútállomástól és csupán egy karnyújtásnyira a Brandenburgi kaputól (2,4 km). A szálloda környékén több múzeummal is találkozhat. Látogassa meg például a kortárs művészetek Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart (1 km) múzeumát, vagy a Természettudományi Múzeumot (1,5 km), esetleg a világkultúra kiállítást a Haus der Kulturen der Weltben (1, 8 km).

Hol fogok aludni?

Szállás korszerűen berendezett, kényelmes ágyakkal, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal, illetve hajszárítóval felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggeleket a kiváló büféreggelik teszik még kellemesebbé. Kérésére ízletes vacsorát is készítenek Önnek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában éjjel-nappal nyitvatartó recepció, műholdas televízióval ellátott lobby bar, biliárd, asztalifoci, könyvtár, továbbá emléktárgybolt, kerékpárkölcsönző és csomagmegőrző áll rendelkezésére.

A&O Berlin Hauptbahnhof **

A&O Berlin Hauptbahnhof **

Lehrter Straße 12 , Berlin
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Allegro Vouchers s.r.o Cégjegyzékszám: 24655236


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 17 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,7 km
Busz megálló
0,3 km