A Mátra hazánk legmagasabb hegysége, mindössze egy óra autóútra Budapesttől. Fedezze fel a szépségeit a Sástó Hotel ***-be szóló utalványukkal! Ha a Travelkingnél foglal félpanziós ellátás és korlátlan wellness használat (úszómedence, pezsgőfürdő és 4 féle szauna), valamint számtalan programlehetőség várja.

A szálláshelyről

A Sástó Hotel *** a gyönyörű Mátra hegység ölelésében fekszik. Közvetlenül a szálloda mellett található a Sás-tó, amely ideális kellemes sétákhoz. A táj szépségeit több kilométernyi kijelölt túraútvonalon fedezheti fel, amelyek többek között a Benevár romjaihoz (2 km) vezetnek.

Itt járva kihagyhatatlan látnivaló az ország legmagasabb hegycsúcsa, a Kékes (7 km). A második legmagasabb csúcs, a Galya-tető (13 km), amely egy kőből épített kilátótoronnyal rendelkezik, szintén lélegzetelállító panorámával. A két hegy csúcsai mindössze 10 km távolságra vannak egymástól, így a tapasztaltabb túrázók akár egy nap alatt is megmászhatják mindkettőt.

A szállodától csupán 10 perces sétára található az Oxygen Adrenaline Park, ahol számos sportolási és szórakozási lehetőség várja a vendégeket. Szintén érdemes meglátogatni a gyönyörű Eger városát (53 km) középkori várával, 40 m magas minaretjével és a híres törökfürdőjével, vagy a közeli Egerszalókot, ahol nemcsak egy modern termálfürdő, hanem egy természeti különlegesség a só hegy is található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában vagy apartmanban lesz. Minden szoba légkondicionált, és mindegyik privát fürdőszobával és WiFi csatlakozással rendelkezik. A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Tetőtéri szoba 25 m²-es, és egy franciaágyat (160x200 cm), egy kis kanapét, egy íróasztalt, egy széfet, egy kis hűtőszekrényt és egy TV-t tartalmaz. A fürdőszobában hajszárítót is talál.

  • A Standard földszinti szoba 25 m²-es, egy franciaágy (160x200 cm) és egy kanapéágy is van benne, amely pótágyként használható. A szobában TV, széf, hűtőszekrény, íróasztal és hajszárító található.

  • A Standard erkélyes szoba (25 m²) franciaággyal (160x200 cm), egy kanapéággyal (pótágyként használható), íróasztallal, hűtőszekrénnyel, széffel, TV-vel és hajszárítóval rendelkezik. A szobát egy 5 m²-es terasz egészíti ki.

  • Az apartman 40 m² alapterületű, 2 különálló hálószobából (franciaággyal), valamint egy nappaliból, kanapéval és konyhával (mosogató, mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény) áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda közelében található a Tavirózsa étterem (80 m-re a szállodától), ahol kiváló tradicionális ételeket, valamint népszerű nemzetközi ételeket is fogyaszthat. A gasztronómiai élményeket a kellemes teraszon élvezheti, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra.

Az étteremben egy Snack bár is található, ahol gyorsételeket - hamburgereket, palacsintát, fagylaltot stb. kínálnak. A wellness bárban is elfogyaszthat egy snacket vagy egy frissítő italt, miközben pihenhet.

Ezen kívül az étterem rendszeresen szervez különböző gasztronómiai rendezvényeket, ahol hagyományos magyar ételeket, grillezett különlegességeket és egyéb finomságokat kóstolhat meg. Ajánljuk továbbá a regionális borkóstoló kipróbálását is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hotel wellness részlegében könnyedén elfelejtheti minden gondját. A beltlri medence mellett, egy gyermekmedencét, háromféle szaunát (bio, finn, infra), gőzfürdőt és pezsgőfürdőt is talál. Emellett egy sóbarlang, egy relaxációs szoba és egy italbár is várja frissítő koktélok választékával. Emellett ha igazi kényeztetésre vágyik, kipróbálhatja a professzionális masszázsok egyikét is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégek számára a wellness részlegben gyermekmedence áll rendelkezésre. Kérésre egy professzionális bébiszitter szolgáltatásait is igénybe vehetik, a felhőtlen jókedvről pedig tapasztalt animátorok gondoskodnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőtteket is megilleti a móka, kipróbálhatják magunkat biliárdban, egy darts meccsen vagy a csocsó asztalnál, a társalgóban. Emellett kipróbálhatják a különféle sportolási lehetőségeket, vagy részt vehetnek a szauna szeánszokon is.


SZ19000047 - Hotel

Sástó Hotel ***

Sástó Hotel ***

Farkas u. 4. , Gyöngyös-Sástó
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Mátra Kemping Sástó Kft. Cégjegyzékszám: 10-09-033786


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
100 m
Busz megálló
80 m