A Hotel Barátság *** ideális időseknek, pároknak és családoknak. Az itt tartózkodás ideje alatt félpanziós ellátásban részesülnek a vendégek és korlátlan hozzáférést kapnak a wellnesshez, közvetlenül a szállodában. A gyógyvíz mellett szaunák, pezsgőfürdő és gőzfürdő is várja az ide látogatókat.

A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.” Teljes értékelés

Tomáš Polman - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

A Hotel Barátság *** a népszerű magyar üdülőhely, Hajdúszboszló sétányán található. Néhány lépésnyire tőle, Európa egyik legnagyobb gyógyfürdő-komplexuma. Az Aqua-Palace (400 m) területén szabadtéri úszómedence, gyógyfürdő, aqua park és fedett kalandfürdő is található. Ha a természet szépségeit szeretné felfedezni a Hortobágyi Nemzeti Parkban (30 km) megteheti, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján is. Szintén a közelben található Debrecen (18 km), ahol számos történelmi épület és templom, valamint állatkert található.

Hol fogok aludni?

Szállás 24 m²-es erkélyes kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: TV, telefon, hűtőszekrény, WiFi kapcsolat, széf és saját fürdőszoba hajszárítóval. Igény szerint egy pótágy elhelyezhető a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A légkondicionált étteremben élvezheti a magyar és a nemzetközi konyha specialitásait. Svédasztalos reggeli és vacsora várja. A Tiffany bár kávét, italokat és desszerteket is kínál. Hetente háromszor élő zene szórakoztatja a vendégeket esténként. A U-Pub területén bowlingozhat és biliárdozhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda saját wellness-részleggel is rendelkezik. Számos beltéri és kültéri medencét kínál termálvizes és kalandfunkciókkal, úszómedencével, gyermekmedencével, és pezsgőfürdővel. A relaxálni vágyókat finn- és infraszauna valamint egy Kneipp taposó is várja. A helyi termálvíz 75 °C-os hőmérsékleten 1 100 méter mélyről érkezik. A gyógyvíz elősegíti a vérkeringést és felgyorsítja az anyagcserét. Pozitív hatással van az izomfáradtságra, az izom-csontrendszeri, és neurológiai problémákra. A tökéletes kikapcsolódásnak köszönhetően az ember szellemi állapota is javul. Sokféle masszázst, orvosi és kozmetikai eljárást is igénybe vehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek biztosan élvezni fogják a wellness-központban található, gyermekmedencét. A hotel udvarán játszóteret is találnak csúszdával és hintával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A pihenés mellett a szállodában szórakoztató élményekben is része lehet. A bowlingpályák, léghoki és asztalifoci mellett biliárd és darts is rendelkezésre áll.


SZ19000349

Hotel Barátság ***

Hotel Barátság ***

Mátyás király sétány 19 , Hajdúszoboszló
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Luximpex Kft. Cégjegyzékszám: 09-09-032871


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 200 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,4 km