Legyen része egy igazi wellness-élményben a Hunguest Hotel Freya *** szállodában, amely közvetlenül kapcsolódik a Zalakarosi Fürdőhöz. A fürdőbe szóló napi belépőnek köszönhetően szabadon élvezheti a medencék és vízi élményelemek nyújtotta feltöltődést. A nyári hónapokban pedig számíthat a szabadtéri medencék korlátlan belépésére is.

A szálláshelyről

A Hunguest Hotel Freya *** Zalakaros festői városában található. A szálloda átjáróval rendelkezik a Zalakarosi Fürdőhöz, így nincs más dolga, mint felvenni a fürdőköpenyt a szobában, és sétálni néhány lépést a tökéletes kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz. A környéken számos kirándulási lehetőség található. Tegyen egy sétát a Kilátótoronyhoz (2 km), ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra (34 km). Látogassa meg a kápolnapusztai bivalyrezervátumot (14 km), az aquaparkot (1 km), az állatkertet (15 km) vagy a Kis-Balatonon található Kányavári-szigetet (16 km). A közeli Galambokban (3 km) található egy horgásztó és egy szabadtéri múzeum. A híres fürdőváros, Hévíz (32 km) sem messze fekszik, ahol csobbanhat egyet a világon egyedülálló biotermikus tóban.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes, kétszemélyes ággyal és erkéllyel rendelkező szobában. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, televízió, WiFi kapcsolat, telefon, minibár és káddal ellátott saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeit is megkóstolhatja. Az ízletes ételekhez finom helyi borok széles választékából választhatja ki az Önnek tetszőt. A félpanziós ellátás keretében svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel mindennap. A szálloda lobbibárjában a nap folyamán is népszerű italok és harapnivalók várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodát egy átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, amelynek teljes területe meghaladja az 5000 m²-t, 1500 m²-es vízfelülettel. A fákkal és virágokkal teli hatalmas parkban fedett és szabadtéri medencék, termálmedencék, élménymedencék, pezsgőfürdők, valamint számos vízi élményelem és játszótér is található. A fürdőben a szaunavilágban is lazíthat, ahol finn, aroma, infravörös és gőz szaunát is talál. Ezután pihenhet a beltéri relaxációs zónában vagy a napozóteraszon. A wellness élmények megkoronázásaképpen válasszon a masszázsok, valamint gyógy- és kozmetikai kezelések közül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekekre több mint 60 vízi látványosság, vízesés, csúszda és egy játszótér is vár a fürdőben. A fedett területen egy nagy relaxációs zóna és 40–45 °C hőmérsékletű szaunák találhatók, amelyek gyermekes családok számára is alkalmasak. A fürdőben gyermek játszósarok is található.


SZ19000049 - Hotel

Hunguest Hotel Freya ***

Hunguest Hotel Freya ***

Termál út 7 , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hunguest Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 13-10-041729


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
100 m
Busz megálló
50 m
Aquapark
100 m