A Szerencsemák Panzió mindössze 350 méterre található a Kehidakustány Gyógy- és Élményfürdőtől. A fürdőben heverészésen túl számos izgalmat tartogat az utalványunk. A finom félpanziós ellátás, kényelmes szobák, infraszauna, élményteli balatoni hajókirándulás és a város körüli gyalogtúra mind Önre várnak.

A szálláshelyről

A Szerencsemák Panzió a csendes Kehidakustányban található csupán 300 méterre a Kehida Gyógy- és Élményfürdőtől. A Zala folyó és a zöld területek közelében fekvő szálloda garantálja a zavartalan pihenést, amely során feltöltődhet. A környező csodaszép dombokkal tarkított táj kilátótornyaival ideális túrázásra és kerékpározásra. A 12 km-re fekvő Hévízen nemcsak a világon egyedülálló biotermikus tavat, hanem a csodálatos gyógyfürdő sétányt, a gyönyörű történelmi központot és a híres termelői piacokat is érdemes felfedezni. A közeli Balaton (20 km) számos lehetőséget kínál programok tekintetében. Keszthely városában található a lenyűgöző Festetics-kastély és számos érdekes múzeum. A helyi kikötőből hajójáratok indulnak a Balatonra.

Hol fogok aludni?

Szállása kétágyas apartmanban lesz, amely légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal és teljesen felszerelt konyhasarokkal (hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, elektromos tűzhely, edények), valamint egy privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napját egy ízletes büféreggelivel. A nap folyamán lehetőség van a változatos étlapról is megkóstolni néhány fogást. Az étlapon a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei egyaránt megtalálhatóak. Este a menüből választhat háromfogásos vacsorát. Minden ételt főként helyi eredetű friss alapanyagokból készítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió infraszaunájában kellemes lazítsában lehet része.


NTAK: PA19001862

Szerencsemák Panzió

Szerencsemák Panzió

Kossuth L. utca 56. , Kehidakustány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. Cégjegyzékszám: 2009068164


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 20:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tótól
8,5 km
Busz megálló
90 m
Aquapark
0,5 km