Élvezze Sárvár fürdővárosi hangulatát az elegáns Hotel Bassiana **** szállodában. Az utalványunk félpanziós ellátást, korlátlan szálloda wellness használatot, korlátlan fitneszt, valamint ingyenes belépést biztosít az arborétumba. Válassza csomagunkat, mely füdrőbelépőt is tartalmaz.

A szálláshelyről

A Hotel Bassiana **** Sárvár központjában, a híres termálfürdőtől mindössze 700 m-re található. Szó szerint néhány lépésre a szállodától található az egész város meghatározó látványossága, a Nádasdy-kastély (150 m). A másik oldalon pedig a gyönyörű botanikus kert arborétummal, amelyet átjáró köt össze a szállodával. Tegyen egy kellemes sétát a Csónakázó-tóhoz is (700 m). A közeli fürdővárosok, Celldömölk (23 km) és Szombathely (30 km) szintén sok látnivalóval várják.

Hol fogok aludni?

A szállodában egy kényelmesen berendezett Standard, Classic vagy Superior kétágyas szobában kaphat helyet. Minden szoba légkondicionált, LCD TV-vel, minibárral, rádióval és telefonnal van felszerelve. A szobához privát fürdőszoba is tartozik, amelyben hajszárító és fürdőköpeny is található.

A standard szobák kisebbek (16-20 m²) és két különálló ággyal rendelkeznek. A classic szobák mérete 22-28 m², és a szálloda régebbi részén találhatók. Kérhet franciaágyas vagy különálló egyágyas szobát is. A modernebb Superior kétágyas szobák területe 23-25 m², melyek a szálloda új szárnyában helyezkednek el.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étteremmel és fedett terasszal rendelkezik. Minden reggel bőséges büféreggelit szolgálnak fel. Napközben hagyományos magyar és nemzetközi specialitásokat tartalmazó étlapról rendelhet. A vacsorát pedig a menüből választhatja ki.

Hol kapcsolódhatok ki?

A test és a lélek igazi felfrissülését szolgálja a szállodai wellness-részleg, amely pezsgőfürdővel, finn és infraszaunával, sókamrával és Kneipp-ösvénnyel van felszerelve. Nyáron egy fűtött kültéri medence is a rendelkezésre áll. A tökéletes lazításért válasszon a masszázsok egyikéből, vagy próbálja ki a krioterápiát és más kezeléseket is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenést kedvelők biztosan értékelni fogják, hogy a szálloda saját fitneszteremmel rendelkezik. Kerékpárbérlésre is van lehetőség, ami tökéletes Sárvár és szépséges környékének felfedezéséhez.

Hotel Bassiana ****

Hotel Bassiana ****

Várkerület 29-2. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Katavics Kft. Cégjegyzékszám: 18-09-104049


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,5 km