Csodás kikapcsolódás várja Hajdúszoboszlón az Aqua Blue Hotelben, korlátlan wellness-használattal, medencékkel és bőséges félpanziós ellátással. És képzelje, a termálfürdő csupán néhány perc sétára található a szállodától!

A szálláshelyről

Kényelem és kikapcsolódás várja az Aqua Blue Hotel ***-ben Hajdúszoboszló fürdővárosában. A szállodától mindössze 300 méterre található a Hungarospa Gyógyfürdőkomplexum, ahol az egész család csodálatosan érezheti magát. A gyönyörű Hortobágyi Nemzeti Park is a közelben található (10 km), amely szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Ha még nagyobb kirándulást szeretne tenni a környéken, különleges történelmi emlékek, múzeumok és állatkert várja Önt és családját Debrecenben (18 km).

Hol fogok aludni?

Szállás Standard kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: TV, légkondicionáló, ülősarok és saját fürdőszoba, zuhanyzóval és WC-vel. Felár ellenében egy apartmanban is megszállhat, amely külön hálószobával és konyhasarokkal ellátott nappalival rendelkezik, vagy egy Deluxe apartmanban, amely két hálószobával, nappalival és felszerelt konyhával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében magyar konyha különlegességei dominálnak. A fogásokat svédasztalos reggeli és menüvacsora formájában fogyaszthatja el. A gasztronómiai élmény mégkülönlegesebb lehet az étterem elegáns belső terében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében töltött idő mindenki számára öröm lehet a gyermekektől az idősekig. Egy élménymedence és egy melegvizes medence várja, hogy csobbanjon. A nyári terasz pedig csak úgy hívogat a pihenésre.


SZ19000911 - Hotel

Aqua Blue Hotel

Aqua Blue Hotel

Daru zug 2. , Hajdúszoboszló
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
HDC Property Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-198524


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
50 m