Pihenjen a stílusos Hotel Erzsébet *** szállodában, csupán néhány méterre a népszerű Hévízi-tótól ahova a csomagunkban belépőjegyet is találhat. Félpanziós ellátást várja, valamint pezsgőfürdő, infra-, finn szauna és gőzfürdő a wellness-részlegben.

A szálláshelyről

A Hotel Erzsébet *** a híres Hévíz fürdővárosában található. A szállodától mindössze néhány perc sétával elérhető (400 m) a világ legnagyobb biológiailag aktív termálfürdője. Hévíz belvárosát is érdemes meglátogatni sétálóutcákkal és népszerű termelői piacokkal. A közelben lévő Keszthelyen (5 km) a gyönyörű Festetics-kastély és számos érdekes múzeum (marcipán, játékok vagy Cadillac autók) is várják a látogatókat. A Balaton (6 km) közelében pedig számos kerékpáros és túraútvonal is található az aktív pihenésre vágyók nagy örömére.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard típusú kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, televízió, telefon, rádió, WiFi kapcsolat, minibár és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme kiváló magyar ételeket és nemzetközi specialitásokat, valamint vegetáriánus fogásokat is kínál. Svédasztalos reggelit, valamint ebédet és vacsorát is fogyaszthat az étteremben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy hosszú nap után pihenjen a szálloda wellness-részlegében, ahol finn, infravörös szauna, gőzkabin és relaxációs szoba is található. Élményzuhanyok is rendelkezésre áll. Engedjen a teljes ellazulásnak a masszázsok vagy kozmetikai kezelések egyikével is.


SZ19000564 - Hotel

Hotel Erzsébet ***

Hotel Erzsébet ***

Erzsébet királyné útja 13-15. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Rudolf Segélyegyesülete Cégjegyzékszám: 19001535


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
3 €/éj a parkolóban, 6 €/éj a garázsban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
100 m
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
40 km