Miskolc többek között az egyedülálló Barlangfürdőjéről híres. A fürdő közelében található az elegáns Aurora Hotel ****, ahol egy felejthetetlen kikapcsolódást tölthet el, ha csomagunkat választja. A modern wellness-részlegben korlátlanul időzhet, az étteremben félpanziós ellátásban lehet része és a masszázsokat kedvezményesen veheti igénybe.

A szálláshelyről

Az Aurora Hotel **** mindössze 800 méterre található Miskolctapolca népszerű Barlangfürdőjétől. Ha itt jár tegyen egy kirándulást a Diósgyőri várba (12 km), a Bükk-hegységbe (16 km) vagy Lillafüred re ahol egy gyönyörű vízesés és természetes barlangok találhatókak (20 km).

Hol fogok aludni?

Szállás a 47 elegáns szoba egyikében. A szobák felszereltsége: síkképernyős TV, WiFi csatlakozás, légkondicionáló, telefon, széf, valamint zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben, minden nap magyar és nemzetközi különlegességekkel várják a vendégeket, svédasztalos reggeli és vacsora formájában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness szolgáltatásai a vendégek lelki és fizikai frissességének helyreállítására és fenntartására irányulnak. Merüljön el a pezsgőfürdő habjaiban, és lazítsa el izmait, miközben a medencében úszik. Csomagunk korlátlan finn-, és infravörös szauna, valamint sókabin használatot is tartalmaz.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában egy gyermeksarok is található, ahol a gyerekek játszhatnak, társasjátékozhatnak, énekelhetnek vagy akár képeket is festhetnek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában foci, pingpong, tollaslabda lehetőség is adott, valamint függőágyak a lazításhoz.


SZ19000121 - Hotel

Hotel Aurora ****

Hotel Aurora ****

Fagyöngy Utca 2-4 , Miskolctapolca
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
H-AURORA 2013 Kft. Cégjegyzékszám: 23446001-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,3 km