Válassza a stílusos kikapcsolódást a fővárosban, a Barceló Hotel ****-ben a város központjában. Svédasztalos reggeli, üdvözlőital, korlátlan belépés a fitneszterembe és egy kellemes Deluxe szoba várja Önt, ha csomagunkat választja.

A szálláshelyről

A Barceló Hotel Budapest **** a főváros központjában található. A közelben megtalálhatja a Dohány utcai zsinagógát, a Magyar Állami Operaházat vagy a Bazilikát. A Magyar Nemzeti Múzeum (900 m), a Lánchíd (1 km), a Parlament épülete (1,3 km), a **Nagyvásárcsarnok* (1,3 km) és a Budai Vár (1,4 km) is könnyen megközelíthető. De ha már itt jár mindenképpen fedezze fel a Mátyás-templomot (1,8 km) és a Halászbástyát** (2 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállás a modern Deluxe szobák egyikében. A szobák felszereltsége: TV, WiFi csatlakozás, légkondicionáló, széf, minibár, kávé/teafőző, erkély, ülősarok és saját, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns éttermében *bőséges büféreggeli vár minden vendégre. A nap folyamán lehetőség van ebéd és vacsora rendelésére à la carte menü formájában. Az étterem a spanyol és a magyar konyha legjobb fogásait igyekszik felvonultatni. Nyáron pedig a kertre néző teraszon is elfogyaszthatja a választott ételeket. Ha csak egy kis harapnivalóra vagy egy jó italra vágyna a lobbibárban szívesen elkészítik Önnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A pihenést szolgálja a kellemes erkély, a szálloda nagy kertje, de ha Ön aktívabb pihenésre vágyna akkor egy jól felszerelt fitneszterem is rendelkezésre áll.


SZ20006985

Hotel Barceló Budapest ****

Hotel Barceló Budapest ****

Király utca 16. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Barcelo Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-297687


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
3,6 km
Busz megálló
0,3 km