Válassza a Centrooms Park Eger ***-be szóló utalványunkat, amelyet 2016 végén nyitottak meg, így modern szobákban szállhat meg, továbbá svédasztalos reggeli, finom vacsorák, kedvezmények és termálfürdőzés is várja. Ráadásul 12 év alatti gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

A szálláshelyről

A Centrooms Park Eger *** Eger központjában található, amely mindenbizonnyal elbűvöli majd Önt számos történelmi épületével és barokk műemlékeivel. Rövid sétával eljuthat az Egri várba (600 m) a várbörtön kiállítással, az Egri Minarethez (500 m) vagy a Bazilikához (100 m), amelyet egy gyönyörű kert vesz körül. A híres termálfürdő (900 m) is mindenképpen megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, WiFi kapcsolat, minibár saját fürdőszobával, zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Eger Park bőséges reggelivel és vacsorával várja a vendégeket bőséges büfék formájában, különleges nemzetközi és magyar fogások széles választékával. A szálloda mindössze 550 méterre található a Centrooms épületétől, így egy rövid sétával elérhető. Ha egy frissítőre vágyik látogassa meg a zongorabárt is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A csomagunk keretében belépést biztosítunk a Hotel Eger Park wellness részlegébe. A kertre néző, tágas wellnessközpontban medence, hidromasszázs medence, 33 ° C-os pezsgőfürdő és gyermekmedence is található. A finn és a bio szaunát, a gőzkabint, az aromakabino t, a sóbarlangot és a jégkútot bármikor (7:00 - 22:00) használhatja.


SZ19000107 - Hotel

Centrooms Eger ***

Centrooms Eger ***

Érsek utca 4 , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Eger - Park Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 10-09-025205


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,3 km