Válassza a Hotel Silverine Lake Resort **** Superior szállodát egy igazán fényűző kikapcsolódásért, Balatonfüreden. Élvezze a kiváló félpanziós ellátást, korlátlan wellness használatot, ahol szabadtéri fűtött medence, fedett gyermekmedence, tepidárium, frigidárium, gőzfürdő, sókabin, Kneipp-ösvény, pezsgőfürdő, aromafürdő, relaxációs szoba és finn szauna is található. Az 5 év alatti gyermekek ingyensen Önnel tarthatnak.

A szálláshelyről

A Hotel Silverine Lake Resort **** superior mindössze 2 perc sétára található a Balaton partjától. Sütkérezés a napon, úszás és kerékpározás várja a tó körül. Látogassa meg az Annagora Aquaparkot (1,7 km) is Balatonfüreden.

Hol fogok aludni?

Szállás saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, hajszárítóval, minibárral, széffel, valamint tea- és kávéfőzési lehetőséggel rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Portunus étteremben, a magyar és nemzetközi gasztronómia legjobbjait szolgálják fel. Látogassa meg az Amaryllis Café & Prosecco Bárt egy finom kávéért, teáért, vagy ahogy a neve is sugallja, egy pohár Proseccoért.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogasson el a szálloda wellness-központjába, ahol gőzfürdő, tepidárium, frigidárium, valamint sókabin, Kneipp-ösvény, melegvizes medence, aromafürdő, pezsgőfürdő, infraszauna és finn szauna várja. Gyermekei számára rendelkezésre áll egy fűtött medence is. Ezenkívül a szálloda egyéb wellness- és szépségápolási kezeléseket is kínál, például masszázsokat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára játszótér és játszószoba is rendelkezésre áll.


SZ19000512

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Zákonyi F.u.4. , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Silver Invest Kft. Cégjegyzékszám: 13532080-2-19


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 500 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence