Engedjen a tökéletes relaxációnak a híres Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőben. Válassza a Wolf Hotel ***-t, és élvezze az élményfürdőzést és a gyógyvizes medencéket. Csomagunk választásával félpanziós ellátás várja Önt. 6 év alatti gyermekek ingyen szállhatnak meg, és játszhatnak a szálloda játszóterén.

A szálláshelyről

A Hotel Wolf *** nagyszerű helyen, a történelmi város, Sárvár szívében várja vendégeit. Csupán 500 méterre található a Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőtől ahol tökéletes relaxációban lehet része.

A közeli Nádasdy-kastély (600 m) Sárvár egyik központi látványossága. A Csónakázó-tó (2 km) egy különleges hangulatú tó rendszer amely négy részből áll, mellette pedig egy óriási játszótér várja a gyerekeket A Sárvári arborétumban pedig több mint 350 különböző fajta fával és cserjével ismerkedhet meg, köztük a többszáz éves platánokkal is. A közeli fürdővárosok, Celldömölk (23 km) és Szombathely (30 km) is számos látnivalót kínál.

Hol fogok aludni?

Szállása ízlésesen berendezett duplaágyas erkélyes, saját fürdőszobával ellátott szobában lesz. A szobában hűtőszekrény, széf, TV, telefon, hajszárító és WiFi kapcsolat is elérhető. Egyes szobák légkondicionálóval felszereltek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremben minden reggel bőséges büféreggeli várja Önt. A kínálatban a hagyományos magyar ételek mellett kalóriaszegény és egészséges opciók is szerepelnek. Napközben az étlapon található finomságokból választhat


SZ20016159 - Hotel

Hotel Wolf ***

Hotel Wolf ***

Alkotmány u. 4. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Tiamo Kft. Cégjegyzékszám: 1809101458


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km