Engedjen a csodálatos pihenés élményének Hévíz fürdővárosában, ahol a híres termáltó is található. A 4*-os Hotel Palace bőséges félpanziós ellátást és korlátlan belépést kínál a medencével, szaunákkal és pezsgőfürdővel ellátott wellness-részlegbe. Egy gyermekét 6 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Palacet csakis ajánlani tudom! Hévíz egy gyönyörű fürdőváros, és egyedi termáltava teljesen elvarázsolt minket. Mindenképpen ajánlom, hogy legalább egyszer mindenki látogassa meg. A szállodai szobánk tágas volt, és még egy konyhasarok is tartozott hozzá. Minden ragyogott a tisztaságtól és a személyzet is kedves és mosolygós volt. A svédasztalos ellátás is bőségesen jóllakatott. Az egész itt töltött idő csodálatos volt, szívesen visszatérnék!” Teljes értékelés

Martin Dittert - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Palace Hotel **** a festői Hévíz városának szívében található, a híres termáltó közelében (500 m). A történelmi városközpont kellemes sétánya és a híres termelői piacok tökéletesek egy délutáni programra. A közeli Keszthelyen (5 km) található a Festetics család gyönyörű kastélya és számos különleges múzeum (pl.: Cadillac autók). A Balaton szépségeit (7 km) gyalog, biciklivel vagy hajóval is megtekintheti.

Hol fogok aludni?

Minden szoba légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, minibárral, WiFi kapcsolattal, valamint privát fürdőszobával, hajszárítóval és fürdőköpennyel felszerelt. Van egy ülősarok is asztallal és székekkel.

A Standard szobák 28-32 m²-esek és erkéllyel is rendelkeznek. A pótágyazási lehetőséggel 2 felnőtt és 1 gyermek** kényelmesen elfér.

A Apartmanok (39-42 m²) egy franciaágyas hálószobából, és egy kanapéval ellátott nappaliból áll. A kanapé pótágyként használható, így*a szobák akár 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére is alkalmasak, így ideális lehet családok számára. Mindegyikhez déli fekvésű erkély tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Monarchy éttermében magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Azok is találnak kedvükre valót, akik az egészséges és könnyű ételeket kedvelik. Svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel itt. Napközben az étterem étlapjáról rendelhet. Frissítő ital, kiváló kávé és könnyű harapnivalók várják a Walzer Café-ban.

Hol kapcsolódhatok ki?

Várja a tökéletes kikapcsolódás a szálloda wellness-részlegében. Fedett medence fúvókákkal, pezsgőfürdővel és élményzuhanyokkal, finn, organikus, aroma- és gőzszauna. Szép időben a napozóterasz is nyitva tart. A teljes ellazulásért válasszon egyet a masszázsok és kozmetikai kezelések széles választékából.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégeket egy gyermeksarok várja, tele szórakozással és játékkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenésre vágyók a fitneszteremben ereszthetik ki a fáradt gőzt.


SZ19000040 (Kereskedelmi szálláshely)

Hotel Palace ****

Hotel Palace ****

Rákóczi utca 1-3. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hévíz Palace Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-069186


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
17 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,8 km