Irány Tapolca! Válassza a tökéletes kikapcsolódást a Hunguest Hotel Pelion ****-ban! Félpanziós ellátás és korlátlan wellness használat, valamint számos sportprogram várja. Gyermekek számára 5,9 éves korig ingyenesen.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerű szálloda, sokszínű wellness-részleggel és rengeteg programlehetőséggel. A személyzet profi és barátságos. A szobát minden nap takarították, kényelmes ágyunk volt, és a kilátás is gyönyörű! Ottlétünk alatt meglátogattuk a kalandos Tapolcai Tavasbarlang-ot is, ami egy életre szóló emlék marad, a városban tett sétákkal együtt.”

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2020

A szálláshelyről

A Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca városában található a Balaton közelében (12 km). A szálloda egyedülálló, mivel közvetlenül alatta található egy karsztbarlang, ahol a vendégek relaxáció közben élvezhetik a gyógyító mikroklímát. Egy rövid sétával eljuthat a híres Tavasbarlangba (300 m) is. A közelben lévő Keszthelyben (25 km) a gyönyörű kastélyt és a múzeumokat is érdemes meglátogatnia. A festői szépségű Hévíz (30 km) is igazán különleges élményt nyújt a híres termál-tavával.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard kétágyas szobában. A legtöbb szoba erkéllyel rendelkezik. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, telefon, WiFi csatlakozás, széf, minibár és fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében ízletes magyar és nemzetközi ételeket kóstolhat meg, svédasztalos reggeli és vacsora formájában. Örömmel készítik el kedvenc italát vagy könnyű harapnivalókat a lobbibárban, ahol kellemes zenés esteket is tartanak. Nyáron grill és medencebár is működik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda saját wellness-részleggel rendelkezik, ahol tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Termálmedence, szabadtéri medence, pezsgőfürdő, gyermekmedence és élményfürdő is található itt. A szaunázás jótékony hatásait finn, infra, bio és gőz szaunában élvezheti. Számos lehetőséget talál masszázsok és kozmetikai kezelések tekintetében is. A helyi termálvíz 224 m mélységből fakad, hőmérséklete 37 °C. Magnéziumot, kalciumot és ásványi anyagokat tartalmaz. Jótékony hatással bír a reuma, ízületi betegségek, a gerinc krónikus gyulladása és törések esetén.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Sok játék várja a legkissebbeket a Pinocchio Clubban, ahol a gyerekekre képzett animátorok vigyáznak. A szálloda gyermekmedencével és játszótérrel is rendelkezik. Valamint térítés ellenében lehetőség van asztalitenisz, X-Box, bliliárd és asztalifoci használatára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda számos sport- és szabadidős tevékenységet kínál. Két squash pálya, fitnesz, szabadtéri edzőterem és minigolf várja a vendégeket.


SZ19000083 - Hotel

Hunguest Hotel Pelion ****

Hunguest Hotel Pelion ****

Köztársaság tér 10 , Tapolca
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hunguest Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-140409


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Minibár
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1 km