Békés romantikázás várja a természet közelében az egykori vadászházban Sárvár külvárosában. Az ár tartalmazza a félpanziós ellátást, üdvözlőitalt, egész napos belépést a termálfürdőbe valamint a wellness szolgáltatásokat és kerékpárkölcsönzést. Egy gyermek számára 6,9 éves korig ingyenesen.

A szálláshelyről

A Hotel Vadkert Major *** a Sárvár fürdővárosának külterületén, a népszerű termálfürdőtől (200 m) mindössze néhány perc sétára található. Az eredeti, klasszikus stílusú vadászkastélyt 2012-ben romantikus szállodává újították fel, ahol csodálatos, pihenéssel teli nyaralásban lehet része a vendégeknek. A híres Nádasdy-vár és a gyönyörű arborétum egy kb. 20 perces sétával elérhető, közvetlenül a szálloda mellett található a kalandpark (160 m), ahol aktív kikapcsolódásra, a Csónakázó-tó (1 km) pedig romantikus sétákra hívogat a parton.

További népszerű úti célok a közeli fürdővárosok: Celldömölk (19,6 km) és Szombathely (28,3 km). Celldömölk közvetlenül a vulkanikus Ság-hegy csúcsa alatt található, és a legnagyobb helyi látványosság természetesen a vulkanikus termálfürdő. Emellett érdemes megkóstolni a tájjellegű bort, amelynek a vulkanikus talaj egyedi jelleget kölcsönöz. Szombathely a történelmi emlékek szerelmeseinek abszolút paradicsoma lesz, hiszen állítólag ez Magyarország legrégibb városa, amelyet i.sz. 45-ben alapítottak. Itt gyönyörű ókori, de barokk és egyéb műemlékek is láthatók, mint például a Tiché istennő szobra vagy a Szűz Mária látogatásának székesegyháza.

Hol fogok aludni?

Bár ez egy történelmi épület, minden szoba szépen felújított és tökéletesen kényelmes. A szobák belső tereit a természet ihlette - színes madarak, gyümölcsök, lebegő búza és réti virágok jelennek meg. Saját modern, zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, műholdas TV, minibár, széf és WiFi csatlakozás áll a vendégek rendelkezésére.

  • A Standard 2+0 szoba maximum 2 fő részére alkalmas, amely egy franciaágyat/2 egyszemélyes ágyat, íróasztalt és széket, valamint egy kis ülősarkot tartalmaz.

  • A Standard 2+2 szobában 2 ágy (összenyitható) és egy kanapéágy található, amely pótágyként használható további 2 személy számára. Van egy íróasztal is székkel.

  • Az Apartman 2+2 egy különálló hálószobából áll, melyben maximum 4 fő (2 fix ágy és 2 pótágy), valamint egy konyhából, melyben étkezőasztal, mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény, mosogató és egyéb felszerelés található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben magyar és nemzetközi konyha specialitásait szolgálják fel. Az ételek friss regionális alapanyagokból, köztük biotermékekből, és hagyományos receptek szerint készülnek. A szálloda saját kertjéből származó fűszerek és fűszernövények egyedi ízt kölcsönöznek az ételeknek, és megkóstolhatja a házi készítésű lekvárokat és szörpöket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Pihenjen a fürdőben, a finn és infravörös szaunában, a gőzkabinban vagy a pihenőteraszon. A luxus masszázsok széles választéka is rendelkezésre áll.

Nyaralásának csúcspontja a gyönyörű Sárvár termálfürdőben lesz, amelynek teljes területe 55 000 m², vízfelülete pedig 3600 m². A fürdőkomplexumban családi gyógyfürdő, gyógyfürdő, nyári úszómedence és szaunavilág található. A gyógyfürdőben 3 fedett (élmény, termál élmény és termál kezelés) és 2 kültéri (élmény és pihenő) medencében élvezheti teljes mértékben a termálvíz gyógyító hatását. A kezelőrészleghez egy folyosó köti a családi fürdőt, ahol hullámmedence, csúszdás gyermekmedence és pancsolómedence, 3 vízicsúszda, gyermekjátszótér, pezsgőfürdő és úszómedence található.

Nyáron a kültéri úszómedence strandmedencével, hullámmedencével, kalózhajóval ellátott gyermek kalandmedencével, gyermek kalandmedencével, bébimedencével, 7 vízicsúszdával, csúszdával és ugrálóvárral várja a vendégeket. Ugyanakkor mindent megtalál, ami egy nyári uszodához tartozik, azaz különböző sportpályákat, éttermeket és büféket. (Nem csak) a téli hónapokban értékelni fogja a szaunavilágot forró finn és gőzszaunákkal, aromakabinokkal, pezsgőfürdővel, élményzuhanyokkal és a Kneipp-sétányt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda gondolt a gyermekes családokra is, számukra szék, kiságy, fürdőkád, WC-ülőke és egyéb felszerelés áll rendelkezésre. A legkisebbek szórakoztatására játszótér, lovarda, valamint különböző játékok, kifestők és kölcsönözhető könyvek találhatók. A gyerekek olyan állatokkal is megismerkedhetnek, mint a juhok, hegyi kecskék és pónik. Még egy barátságos őzike is van, akit Rozinak hívnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Itt részt vehet olyan nagyszerű programokban, mint a lovaglás vagy horgászat. A legkisebbek pedig biztosan élvezni fogják a helyi lovak, kecskék vagy szarvasok megsimogatását és etetését.


SZ20016993 - Hotel

Vadkert Major ***

Vadkert Major ***

Vadkert krt. 2 , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Sárvári Vadkert Zrt. Cégjegyzékszám: 18-10-100688


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
1 km