Kapcsolódjon ki, mindössze 450 méterre a Balaton strandjától a Kristály Hotel Keszthely **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően kényelmes szobák várják és élvezheti a félpanziós ellátást. Pihenjen a wellness részlegben, amely pezsgőfürdővel, sószobával, szaunákkal és napozóterasszal várja a vendégeket. És ha mindez nem lenne még elég, emellett 7000 forint értékű utalványt is kapnak a relaxációs kezelésekre.

A szálláshelyről

A Kristály Hotel Keszthely **** Keszthelyen található, amit a Balaton fővárosának is neveznek. Maga Keszthely festői történelmi város, gazdag kulturális élettel. A város gyöngyszeme a neorokokó Festetics-kastély, gyönyörű angol parkkal (2 km). Számos múzeumot látogathat meg itt, mint például a Cadillac Múzeum (1,5 km), a Balatoni Múzeum (1,5 km). A Balaton partján található a mediterrán üdülőhelyek hangulatát idéző városi strand (500 m), amely körül kellemes csendes sétány húzódik. A város környékét számos útvonal átszövi a gyalogos és kerékpáros kirándulásokhoz. Az utazók körében nagyon népszerű Hévizi fürdővárosa (7 km) vagy a Szigligeti Vár (18 km). Csodálatos panorámás kilátás nyílik a Balatonra a Szépkilátó-tól (10 km). A terület a horgászok és a vízi sportok szerelmeseinek paradicsoma. A szálloda közelében teniszpályák is találhatóak (300 m).

Hol fogok aludni?

Szállása egy Deluxe kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, WiFi kapcsolat, telefon, rádió, hűtőszekrény, széf, hajszárító és privát fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a reggelét egy finom svédasztalos reggelivel. A nap bármely szakában kérhet egy frissítő italt, finom kávét vagy harapnivalót a kávézóban, amely a szálloda része. Este svédasztalos vacsora vagy háromfogásos menü várja a szálloda éttermében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részleggel rendelkezik, ahol pihenhet a pezsgőfürdőben, sószobában, gőzfürdőben, finn és infraszaunában vagy kérhet egy masszázst. Jó időben a napozóteraszon kapcsolódhat ki, és használhatja a szoláriumot is.


SZ19000775 3*-os minősítésnek megfelelő szálloda, de nem minősített

Kristály Hotel Keszthely ****

Kristály Hotel Keszthely ****

Lovassy S. u. 20. , Keszthely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KOMPORGAM LTD. Cégjegyzékszám: 09742097


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 500 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Wellness

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Keszthely
Keszthely
Hévízi Tófürdő
Hévízi Tófürdő
Keszthelyi fürdőház
Keszthelyi fürdőház