Élvezze a pihentető üdülést, mindössze 400 méterre a Balaton strandjától a felújított 4 csillagos Admirál Panzió Keszthely ****-ben. A szálloda 2 000 m²-es kertjében egy napernyő alatt pihenhet a kültéri medence melletti nyugágyon, ahol grillezni is lehet. Rossz időben a szálloda Kristály Hotel Keszthely *** partner szállodájának wellness részlegét is igénybe veheti. A csomagunknak köszönhetően ellátogathat például a Balaton Múzeumba vagy a közeli strandra és kedvezményt kap a kerékpárkölcsönzéshez.

A szálláshelyről

Az Admirál Family Resort **** egy kellemes vendégház Keszthely városában, mindössze 400 méterre a Balatontól és 1,2 km-re a városközponttól. Itt igazi csendes, természetközeli pihenésben lehet része. Kerékpárút, sportlétesítmények, strand és belvárosi sétálóutcák. Ki gondolná, hogy mindezt egy helyen megtalálhatja?

A legnagyobb látványosság egyértelműen a Balaton (400 m). A Magyar tenger, ahogy méretéből adódóan nevezik, tökéletes hely egy pihentető családi nyaraláshoz. Kikapcsolódhat a füves és homokos strandokon és pancsolhat a kellemesen meleg vízben. Még a legkisebbek is jól fogják magukat itt érezni, mivel a víz sekély és kellemes pancsolómedenceként szolgálhat nekik.

Keszthely, amely a Balaton-part egyik legszebb helye, szintén számos szórakozási lehetőséget kínál. Nevezetessége a csodálatos Festetics-kastély (2 km), amelyet gyakran hasonlítanak a francia Versailles-hoz. Tegyen egy kellemes sétát ezen a mesés helyen, ahol bepillantást nyerhet a 18-19. századi magyar nemesség életébe, felfedezheti a csodaszép kastélyparkot is, amely teljesen leveszi majd a lábáról meseszép kertjével.

Érdemes meglátogatni a Balatoni Múzeumot (2,3 km) is, ahol kicsit jobban megismerkedhet a magyar tengerrel. De felfedezheti a Balaton körüli természetet a saját szemével is, ugyanis a szállás közelében található a Balaton körüli kerékpárút (100 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a festői környezetre, sőt a szálláson igénybe veheti a kerékpárkölcsönzést is.

A Balaton és maga az üdülőhely is ideális a gyermekek számára. Szórakoztatásuk nem okozhat gondot a számos látnivalónak köszönhetően. Ha azonban mégis szüksége van néhány kirándulási tippre, látogasson el a Festetics Imre Állatparkba (2,5 km), ahol a legkisebbek a magyar őshonos háziállatokkal ismerkedhetnek meg.

Hol fogok aludni?

Szállása Superior kétágyas szobában lesz, amelyet 2020-ben teljes mértékben felújítottak. Szobák felszereltsége: TV, WiFi kapcsolat, íróasztal és székek, WC és saját fürdőszoba. Néhány szobához terasz vagy erkély tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panziónak nincs saját étterme, de reggelente büféreggelit szolgálnak fel. Esténként a Kristály Hotel Keszthely partnerszálloda várja Önt vacsorával, ahol a helyi bárban ihat egy hűsítő koktélt is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió hatalmas kertjében egy szabadtéri medence található napozóágyakkal és napernyőkkel, rosszabb időben pedig a Kristály Hotel Keszthely szálloda wellness-részlegében pihenhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A napozóágyakkal ellátott medence mellett a kertben található egy nagyszerű játszótér és trambulin is.


PA19001936 minősített 4*-os panzió

 Admirál Family Resort ****

Admirál Family Resort ****

Pázmány Péter utca 1. , Keszthely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KOMPORGAM LTD. Cégjegyzékszám: 09742097


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 19:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,6 km