Utazzon az egész családdal Miskolcra, és válassza szállásként a Hungária Panziót, alig egy kilométerre az egyedülálló Barlangfürdőtől. A gyermekek számára pedig játszótér és játszószoba is rendelkezésre áll a felhőtlen szórakozáshoz.

A szálláshelyről

A Hungária Panzió *** Miskolctapolcán található, a híres barlangfürdő közelében (1 km), amely természetes barlangfürdőként egyedülálló a világon, amelynek története egészen a 16. századig nyúlik vissza. Beltéri medencék a Barlangfürdőben: 2 termál medence (33-35°C), Hidas terem (33-35°C), Római terem (32°C), Csillagterem (32°C), Öreg barlangi medence (29-30°C), Fürdőcsarnok (29-30°C). Medencék a barlangon kívül: a Barlangfürdő összesen hat, kültéri élményelemekben gazdag medencével várja a vendégeket.

A szállástól néhány száz méterre található a Miskolctapolcai Park (650 m). Az őshonos és egzotikus fákkal, köztük több évszázados fákkal körbevett parkban kellemes sétát tehet. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Miskolctapolcai Kalandparkba (550 m), amely 1000 m²-es területen 25 akadály- és kötélpályával 3-9 m magasságban várja a kalandra vágyókat, vagy ellátogathat a bobpályára (600 m) is. Az adrenalin szerelmesei számára kicsit távolabb található az Avalon elektromos gokart aréna (2 km) egy 560 m hosszú pályával.

Felfedezhetik a 13. századi Diósgyőri várat (12,3 km), vagy ellátogathatnak a Miskolci Állatkertbe (16 m). Ugyancsak egyedi élményt jelent egy utazás az erdei kisvasúttal Miskolcról Lillafüreden át Garadnára. Lillafüreden (19 km) is leszállhat, ahol megtekintheti a gyönyörű Szent István barlangot, a Palotaszálló kastélyt a Hámori-tó partján vagy a Lillafüredi Pisztrángtenyészetet.

Végül pedig a borok szerelmesei is örülni fognak, hiszen Miskolc a híres Tokaji borvidék közelében (50 km) található, így szinte minden kanyarban kiváló helyi borokat kóstolhat. Tokaj ráadásul az UNESCO világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállását a 23 kényelmes, fabútorokkal berendezett szoba egyikében foglalhatja el. A legtöbb szoba saját erkéllyel, valamint légkondicionálóval (felár ellenében) rendelkezik.

A Standard kétágyas szoba TV-vel, WiFi csatlakozással, hűtőszekrénnyel és privát zuhanyzós fürdőszobával és hajszárítóval rendelkezik. A franciaágyat egy pótággyal is ki lehet egészíteni, így akár 3 fő is elférhet a szobában. Választhat erkélyes és erkély nélküli szobák között.

Az apartman 2 különálló szobában akár 4 fő számára is alkalmas lehet. Természetesen WiFi csatlakozás, TV, hűtőszekrény és privát fürdőszoba áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme az olasz pizzák mellett hagyományos magyar specialitások és italok gazdag választékát kínálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kikapcsolódásra is van lehetősége a wellness-részlegben, ahol hidromasszázsra is alkalmas pezsgőfürdő (31 °C), finn és infraszauna, nyugágyak találhatók, valamint lehetősége van kipróbálni a Flabélos fitneszgépet is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A csúszdákkal, trambulinnal és homokozóval ellátott szabadtéri játszótérnek köszönhetően a legkisebbek is biztosan élvezni fogják a családi üdülést. Rossz idő esetén sincs aggodalomra ok, hiszen beltéri játszószoba is található a panzióban.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Hungária Panzióban biztosan nem fog unatkozni. Squash pálya, asztalifoci, asztalitenisz és léghoki gondoskodik a jó szórakozásról.


PA19001880 PEBSGDI1

Hungária Panzió ***

Hungária Panzió ***

Csabai út 7 , Miskolc
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
PAX & CARITAS Kft. Cégjegyzékszám: 11441906-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,4 km