Legyen része egy fantasztikus pihenésben Esztergom városában, a Bazilika alatt Panzióban. Ahogy a neve is mutatja, a panzió mindössze egy rövid sétára található a híres Bazilikától. Gyönyörű szobák, finom ételek, korlátlan kávé és egyéb gépi italok fogyasztása is várja.

A szálláshelyről

A Bazilika alatt Panzió **** Esztergom városának történelmi központjában található. Szó szerint csupán néhány lépésre a híres Bazilikától és a Keresztény Múzeumtól (400 m). A Duna fölé magasodó Királyi Palota (500 m) és vármúzeum is megér egy látogatást. Az Aquasziget Élményfürdőben (800 m), az egész család jól érezheti magát a számos medencének és vízicsúszdának köszönhetően.

Egy rövid séta a Mária Valéria hídon, és máris a szlovákiai Párkány városában (1,2 km) találja magát, ahol számtalan látnivalóval találkozhat. Mártózzon egyet például a Vadas Termálfürdőben vagy csodálja III. János lengyel király bronzszobrát. Szerencsére Visegrád ősi városához (22,2 km) sem kell sokat utazni, amit a történelem szerelmesei biztosan értékelnek majd, hiszen ott mindenhol középkori műemlékekbe botolhatnak. De a város au újkori történelemben is fontos szerepet tölt be. Többek között itt alakult meg 1991-ben a Visegrád Csoport (V4) is. A város gyöngyszeme pedig a késő gótikus királyi palota.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák légkondicionáltak, kényelmesen berendezett, és csodás kilátás nyílik belőlük a Bazilikára. Néhány szobában a franciaágy mellett egy kis kanapéágy is található, amely pótágyként is használható. Ez a szobatípus ideális választás lehet párok, vagy kisebb családok számára is. A szobákhoz káddal vagy zuhanyzóval ellátott privát fürdőszoba, TV, telefon, minibár, valamint íróasztal is tartozik.

A Vintage szobák választhatóak franciaággyal vagy két különálló ággyal is. Ezek a szobák is légkondicionáltak és retró stílusú bútorokkal vannak berendezve. Egy kis kanapé, íróasztal, TV, minibár, telefon, valamint egy zuhanyzós egy fürdőszoba található bennük.

A retro stílusú Akadálymentesített szobák egy nagy franciaággyal, egy kis kanapéval, íróasztallal és TV-vel vannak felszerelve. A fürdőszoba kialakítása megfelel a mozgássérültek igényeinek, így kapaszkodókkal ellátott WC kagyló, kerekesszékkel megközelíthető zuhanyzó és egy nagy mosdókagyló kapott benne helyet.

A Modern szobák tágasak és elegánsan berendezettek. A franciaágyat egy kanapéágy egészíti ki, amely pótággyá is alakítható legfeljebb 2 fő részére. Természetesen ebben a szobatípusban is van légkondicionáló, privát zuhanyzós fürdőszoba, TV, minibár és telefon is.

A Lakosztályok a szálloda második és harmadik emeletén találhatók, és az ablakaikból lélegzetelállító panoráma nyílik a Bazilikára, valamint a városra. A különálló hálószoba és a nappali mellett, a lakosztályokhoz tartozik egy kis konyha is, ahol elkészítheti kedvenc ételeit. A szobákban légkondicionáló, káddal vagy zuhanyzóval ellátott privát fürdőszoba, TV, minibár, íróasztal és telefon is található.

A Tágas apartmanok a panzió 2. emeletén találhatóak és ablakaikból gyönyörű kilátás nyílik az Esztergomi Bazilikára. Az apartman egy hálószobából és egy külön álló nappaliból áll. Emellett 2 pótágy elhelyezésére is alkalmas, így összesen 4 fő befogadására képes. A fürdőszobában egy nagy pezsgőfürdős kád is található. Az apartmanban TV, telefon és minibár is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa az itt töltött napjait a panzióban egy bőséges büféreggelivel. A büfé vacsorát a közeli Next étteremben szolgálják fel, ahonnan csodás kilátás nyílik a kivilágított Esztergomi Bazilikára.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében kellemes és zavartalan pihenésben lehet része. Lazítson a finn, vagy infra szaunában és a gőzfürdőben. A pezsgőfürdő felett egy üvegkupola található így esténként a csillagok alatt fürdőzhet.


NTAK: PA19001564

Bazilika alatt Panzió ****

Bazilika alatt Panzió ****

Batthyány Lajos u. 7. , Esztergom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Penres a.s. Magyarországi Fióktelepe Cégjegyzékszám: 1117000023


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,7 km