Irány a főváros, és a nevezetességek felfedezése. A kellemes szállást közvetlenül a belvárosban található Hotel Gloria Budapest City Center *** biztosítja, büféreggelivel, egy alkalommal "all you can eat" vacsorával, üdvözlőitallal, valamint korlátlan mennyiségű kávéval és teával.

A szálláshelyről

A családi kézben lévő Hotel Gloria Budapest City Center *** Budapest központjának közelében található, egy metróállomás (800 m) és egy buszmegálló közelében. A közelben található Széchenyi Termálfürdő (5 km) és Gellért Fürdő (5 km) egyaránt tökéletes kikapcsolódást kínálnak. A fővárosban töltött napok során nem szabad kihagynia a Budai Vár, a Halászbástya vagy a Parlament (7 km) meglátogatását. A budai várnegyed és a festői Duna-part (3 km) tele van éttermekkel, kávézókkal és múzeumokkal és az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard Plus kategóriájú kétszemélyes ággyal ellátott szobában franciaágyon vagy 2 külön ágyon. A szobák felszereltsége: TV, WiFi csatlakozás, telefon, zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. Kérésre hűtőszekrény is elhelyezhető a szobában illetve néhány szoba légkondicionálóval is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A barokk stílusban berendezett légkondicionált étteremben minden reggel svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A csomag részeként az érkezés estéjén büfévacsorával is várják a partnerétteremben.


SZ19000300

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Bláthy Ottó utca 22. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Gloria Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-701424


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,5 km
Távolság a fürdőtől
4,2 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
15,5 km