Legyen része egy igazi wellness élményben a fővárosban. A Lion's Garden Hotel **** elegáns szobákat, svédasztalos reggelit, valamint korlátlan belépést kínál a wellness- és fitneszközpontjába. Két 6 év alatti gyermek számára ingyenesen.

A szálláshelyről

A Lion's Garden Hotel **** közvetlenül Budapest központjában található, a metró, a busz és a vasútállomás közelében. A szálloda közelében (1,5 km) a gyönyörű Városliget, a Vajdahunyad vára, a Fővárosi Nagycirkusz és a Fővárosi Állat - és Növénykert helyezkedik el. Tegyen egy romantikus kirándulást a Duna partjára, ahol múzeumokat, éttermeket és hajókázási lehetőségeket talál. Budapesti tartózkodása során ne hagyja ki a Budai várat, a Parlament épületét vagy a Halászbástyát (6 km) sem.

Hol fogok aludni?

Szállás elegáns Superior kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: LCD TV, WiFi csatlakozás, telefon, rádió, légkondicionáló, széf, minibár, valamint zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. Fürdőköpeny és papucs is található a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kiváló nemzetközi specialitások várják a szálloda éttermében. Minden reggel bőséges svédasztalos reggeliben lesz része friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, salátákkal és friss házi termékekkel. Ebédre és vacsorára az étlap számos finom fogásából választhat. Egy pohár magyar borért, koktélért vagy kávéért keresse fel a bárt vagy a romantikus terasszal rendelkező kerthelyiséget.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda egy csodálatos wellness-részleggel büszkélkedhet, ahol tökéletes relaxációban lehet része. Használja ki a medence (28 °C), pezsgőfürdő (34 °C), finn szauna, hűtőmedence és a Kneipp-taposó előnyeit. Sportolhat a fitneszteremben vagy igénybe veheti a számos masszázs egyikét is.


SZ19000741

Lion's Garden Hotel ****

Lion's Garden Hotel ****

Cházár András utca 4 , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Brownhouse Management Kft Cégjegyzékszám: 0109894558


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
13 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 15 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,5 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
90 m
Aquapark
12,5 km