Ha egy városnézős kirándulásra vágyik a legjobb választás Budapest belvárosában a T62 pop art hotel. Élvezze a csodálatos kilátást, a finom reggelit egy kávé mellett és vesse bele magát a pesti kultúra rejtelmeibe.

A szálláshelyről

A modern pop art stílusban berendezett T62 Hotel Budapest belvárosában található. A Lánchídon áthaladva (3 km), eljuthat az ikonikus Budai Várhoz és a Halászbástyához (4 km). A Bazilika és a Parlament épülete körülbelül 1 km-re található a szállodától. Népszerű turisztikai célpont a közeli Városliget (2 km) is, amelyben állat- és botanikus kert, valamint a Vajdahunyad vára található. A Budai Vár környéke és a festői Duna-part az UNESCO világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz. Franciaágy vagy két külön ágy is kérhető. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi csatlakozás, telefon, rádió, széf és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. Íróasztal és szekrény is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében bőséges, svédasztalos reggelit szolgálnak fel, amelynek kínálata naponta változik. Vegetáriánus és gluténmentes ételeket egyaránt találhat a választéban, és persze mindemellé egy kiváló kávét is ihat. A nap folyamán frissítő italokat és könnyű harapnivalókat fogyaszthat az elegáns szálloda bárban.


SZ19000953

T62 Hotel ***

T62 Hotel ***

Teréz krt. 62. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Domhotel Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-279414


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
A szálloda körül több parkolási lehetőség is rendelkezésre áll, térítés ellenében

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
12,3 km