Legyen igazi fürdőélményben része Komárom városában, és szálljon meg a gyógyfürdő területén található Thermál Hotelben. A csomag ára tartalmazza a korlátlan belépést a Brigetio Gyógyfürdőbe, a szaunába és a napindító reggelit. Továbbá kedvezménykártyával és gyermeksarokkal is várják Önt és egész családját. A 6 év alatti gyermekek számára a tartózkodás ingyenes.

A szálláshelyről

A Thermal Hotel, Komárom városában található, a Brigetio Gyógyfürdő területén, a Duna partján. Egy kellemes sétával eljuthat a Csillag-erődig (1 km) vagy a Monostori Erődhöz, amely szerepel az UNESCO világörökségi listáján és Közép-Európa legnagyobb erődje.

Csak sétáljon át a Duna fölött átívelő Erzsébet hídon, és felfedezheti Szlovákiában Észak-Komárom városát számos történelmi emlékkel és a híres Európa udvarral. Érdemes meglátogatni itt a Tiszti Pavilont (3 km), a Duna menti múzeumot (2,8 km), amelynek kiállításai közé tartozik a Római Lapidárium (5,2 km), vagy a Limes Galéria (3,3 km), ahol az egykori ferences katonatemplom gyönyörű környezetében modern művek kiállításait és művészeti előadásokat láthat.

A magyar oldalon elkirándulhat például Tata városába (20 km), ahol megtekintheti a 15. század eleji gótikus Tatai várat a történelmi múzeummal, sétálhat egyet a Fényes Tanösvény (18,5 km) természetvédelmi területen, vagy meglátogathatja az Agostyáni Arborétumot (26,1 km), ahol több száz különböző növény- és állatfaj található 1910-től kezdve.

Hol fogok aludni?

Egy kényelmes Standard kétágyas szobában szállhat meg, amely fenyőfa bútorokkal, TV-vel, hűtőszekrénnyel és WiFi kapcsolattal van felszerelve. Természetesen van egy privát zuhanyzós fürdőszoba is. Egyes szobákhoz saját erkély is tartozik.

Felár ellenében Superior szobát is választhat. Ez ugyanolyan méretű és felszereltségű, mint a Standard opció, de légkondicionálóval is rendelkezik, amit különösen nyáron fog értékelni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ízletes svédasztalos reggeli várja a szálloda éttermében. Minden reggel 07:00 és 10:00 óra között sós, édes, hideg és meleg ételek változatos kínálatából választhat. Napközben a termálfürdő területén egy könnyű ebéd vagy snack is fogyasztható, vacsorára pedig a város egyik éttermét látogathatja meg, amelynek kiválasztásában a recepció segít.

Hol kapcsolódhatok ki?

A csomagunk megvásárlásával korlátlan belépés várja a Brigetio Gyógyfürdőbe. Két szabadtéri gyógymedencével (32-38 °C), beltéri gyógymedencével (34-36°C), pezsgőfürdővel (33-35 °C), fedett úszómedencével (25-28°C), fedett tanmedencével (30-33 °C), valamint a nyári időszakban szabadtéri úszómedencével (24-26°C), csúszdás élménymedencével (25-28°C), valamint szórakoztató elemekkel és kígyócsúszdával felszerelt gyermekmedencékkel (27-30 °C) várják a vendégeket. Komárom egyik legnagyobb vonzereje a kiváló minőségű gyógyvize. A gyógyvíz alkalmas degeneratív gerinc és izületi betegségek, baleseti ortopédiai, traumatológiai, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások, valamint gyulladásos betegségek kezelésére. Sokféle masszázzsal és gyógykezeléssel teheti még kellemesebbé az itt töltött időt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket a szálloda játszószobája várja. A fürdő területén pedig – nyári időszakban - gyermekmedence és szabadtéri játszótér is igénybe vehető. A szálloda kiságyat is kínál a legkisebbek kényelme érdekében.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív életmódot folytató vendégek számára a gyógyfürdő számos lehetőséget kínál a sportolásra. Strandröplabda, kosárlabdapálya, valamint számos sport- és szórakoztató program várja őket. Felár ellenében kerékpárkölcsönzési lehetőség a hotelben.


SZ19000297

Thermál Hotel **

Thermál Hotel **

Táncsics Mihály utca 38. , Komárom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Komthermál Kft Cégjegyzékszám: 11-09-000789


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
fürdő
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,5 km