Legyen csodás kikapcsolódásban része a fényűző Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotel ****-ben, közvetlen kapcsolódással a termálfürdőhöz, 1 900 m² vízterülettel, 17 beltéri és kültéri medencével és egy sóheggyel. Nincs másra szüksége, mint egy fürdőköntösre és egész nap élvezheti a számos wellness szolgáltatást. És ha megéhezik, a szálloda kiváló szakácsai várják ételkölteményeikkel a félpanziós ellátás keretében.

A szálláshelyről

A Saliris Resort - Spa & Conference Hotel **** Egerszalókon található. A hely egyedülálló látványossága a sódombok, amelynek teraszai termálvizet tartalmaznak. A környező vidék számos kirándulási és programlehetőséget kínál. Ezek közül kétségtelenül Eger (9 km) városa az, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni! Olyan nevezetességeket fedezhet fel itt, mint a Bazilika, az Egri vár és a Termálfürdő. A szálloda környékén számos szőlőbirtok található, melyek gyümölcséből olyan különleges borok készülnek, mint az egri bikavér. Mindenképpen látogasson el a helyi pincészetek valamelyikébe, ha itt jár.

Hol fogok aludni?

Szállás erkéllyel rendelkező kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, telefon, WiFi kapcsolat, minibár, széf, kávéfőző és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A svédasztalos reggelin és vacsorán túl napközben is válogathat a szálloda éttermének menüjéből. Az étlap hagyományos magyar és nemzetközi ételeket tartalmaz modern formában, valamint borok széles választékát. A bárban pedig a népszerű koktélokon túl, finom kávé és könnyű harapnivalók is várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness központjában megtapasztalhatja a 65 - 68 °C hőmérsékletű helyi termálvíz pozitív hatásait. Ez a hőforrás például izom-csontrendszeri rendellenességekkel, szív-érrendszeri betegségekkel és pikkelysömörrel küzdő betegek számára is jótékony hatású. Az 1900 m²-es wellness-részleg összesen 17 beltéri és kültéri medencét, pezsgőfürdőt, gyógyfürdőt és gyermekmedencét tartalmaz. A szauna rajongók számára pedig rendelkezésre áll a felár ellenében elérhető szaunavilág finn és bioszaunával, avalmint gőzfürdővel. A sportkedvelőknek is jó hírünk van, hiszen a szállodában fitneszterem is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekek számára beltéri és kültéri medencék egyaránt igénybe vehetők szórakoztató elemekkel. A szállodában játékterem, a kültéri területen pedig játszótér található. A nygaobbaknak is jóhírünk van, őket biliárdasztal, asztalifoci, darts és kártyák várják a játszószobában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Saliris név jelentése "sós szivárvány", ami egyfelől a sóhegyre utal, másfelől pedig az üdülőhely által kínált szolgáltatások sokféleségére. Egerszalók környéke Magyarország egyik legismertebb helye, a termálvíz jótékony hatásait keresők körében.


SZ19000086 - Hotel

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Forrás u. 6. , Egerszalók
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hunguest Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 13-10-041729


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
15 m
Busz megálló
0,2 km