A Miskolctapolcai Barlangfürdő kétségtelenül az egyik legnépszerűbb hazai gyógyvízes fürdő. A Hotel Kitty *** csak néhány lépésre található tőle és kellemes szállást kínál. A termálfürdőbe szóló belépőjegy mellett a szálloda pezsgőfürdője, valamint infravörös és finn szauna is rendelkezésre áll.

A szálláshelyről

A Hotel Kitty *** Miskolcon, Magyarország harmadik legnagyobb városának zöldövezetében található. Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópontja lehet a kirándulásoknak. Miskolc nevezetességei közé tartozik az Avasi gótikus templom (5 km) és a Diósgyőri vár (9 km). Érdemes ellátogatnia a Miskolci Vadasparkba (20 km) és a Népkertbe is, amely a város zöld szíve. A város kulturális nevezetessége a Nemzeti Színház (7,6 km), amely ma Magyarország egyik legrégebbi színháza, és egyben Közép-Európa első kőszínháza. Számos múzeumot is meglátogathat a városban, például a régészeti lelőhelyekre összpontosító Pannon-tengeri Múzeumot (5,8 km) vagy a Herman Ottó életével és munkásságával foglalkozó Pelelakot (19 km). Miskolc fő látványosságai közé tartozik a termálfürdő. Ezekből kettő is van - az egyik az egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő a másik pedig az Ellipsum Élményfürdő.

A környéken lévő természeti szépségeket és a Bükk hegységet túraútvonalakon fedezheti fel, amelyek például a Szeleta, a Szent István és az Anna barlanghoz (15 km), vagy a Zsófia Kilátóhoz (15 km) vezetnek. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

Mindenképpen tegyen egy kirándulást a 13. századból származó Diósgyőri várhoz (12 km), ahol megtekintheti Közép-Európa legnagyobb lovagtermét és a Szent Hedvig kápolnát. A Lillafüredi Palotaszálló és függőkertje szintén lenyűgöző, amely (19 km) a Hámori-tó felett található. Sétáljon egyet a lenyűgöző kertben, ahol gyönyörű virágok, szobrok és Magyarország legnagyobb vízesése, a Lillafüredi vízesés is található.

A környék nagy vonzereje a Bükki Nemzeti Park (15 km), amely Magyarország legnagyobb Nemzeti Parkja, valamint a közeli Mátra. Kapja fel túrabakancsát és fedezze fel a 400 km hosszú túraútvonalak mentén ezt a lélegzetelállító természetet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Két- vagy háromágyas szobában lesz, amely légkondicionálóval, LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, telefonnal, valamint privát fürdőszobával, hajszárítóval van felszerelve. Egyes kétágyas szobákban pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Választhat Panorámás kétágyas szobát pótággyal is, amely tágasabb, mint a Standard változat, ahol a hatalmas ablaknak köszönhetően lenyűgöző kilátásban lesz része.

Ha egy kis luxusra vágyna, akkor választhatja a Kétágyas lakosztályt is. Ez egy kétszintes lakosztály erkéllyel. A földszinten található egy nappali és egy sarokkáddal ellátott fürdőszoba, míg az emeleten található a hálószoba egy kényelmes franciaággyal. A felszereltséghez légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár és széf is tartozik. A nappaliban található kanapéágy pedig pótágyként is használható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda terasszal rendelkező éttermében a napját egy kiadós büféreggelivel indíthatja. Félpanziós csomag választása esetén ízletes 3 fogásos vacsorával várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy mozgalmas nap után csodás pihenésben lehet része a wellness-részlegben. A pezsgőfürdőn kívül finn és infraszauna is található itt. Ha pedig egy kényeztető masszázsra vágyik számos opció közül választhat.

Jelenleg a hotel wellness-részlege felújítás miatt zárva.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda nem rendelkezik saját wellness-részleggel, de ha egy kis vízi kikapcsolódásra vágyik akkor néhány percen belül elérheti az egyedülálló Miskolc-Tapolcai barlangfürdőt gyógyító termálvízével. A fedett részen 2 termálmedencében, egy római medencében és egy barlangi medencében úszhat. A kültéri részen 3 gyermekmedence, egy élménymedence és egy úszómedence várja a vendégeket. A 3,6 hektáros komplexumban 2 finn szauna, 3 infraszauna, gőzfürdő, valamint különféle masszázsok és relaxációs kezelések is rendelkezésre állnak.


SZ19002316

Hotel Kitty ***

Hotel Kitty ***

Pazér István stny , Miskolc
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Kitty KFT Cégjegyzékszám: 13476911-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
90 m
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,7 km