A Hotel Klimek SPA **** szálloda kiváló választás nagyobb igényekkel rendelkező vendégeinknek, hiszen már több díjat is nyert. Élvezze velünk a fényűző szobákat, a pazar félpanziós ellátást, illetve a korlátlan kényeztetést a szálloda wellness részlegén és élményfürdőjében. Mi több, a környéken egyből két fürdővárost is meglátogathat.

A szálláshelyről

A Hotel Klimek SPA **** szálloda gyönyörű környezetének, friss levegőjének és kellemes hangulatának köszönhetően kiváló hely a tökéletes kikapcsolódásra és aktív pihenésre.

A szálloda Muszyna fürdővárosában épült, ahol kalciumban, magnéziumban, nátriumban és vasban gazdag gyógyhatású ásványvízforrások cserjedeznek. A környező elbűvölő dombok összesen 6 egyedülálló fatemplomot rejtenek, amelyek egyben az UNESCO világörökség listáját bővítik. Látogassa meg őket kerékpáron a számtalan túraösvény és kerékpárút egyikén.

Mindössze 2 km-re található a Baszta várának romjai, amely egykor a város védelmére szolgált. A régészeti ásatások során többek között cseh és magyarországi kerámiamaradványokat találtak. Több népszerű síközpont is található a környéken, mint például a Dwie Doliny Mus (4 km), amelyet különösen családok számára ajánlunk, illetve a Jaworzyna Krynicka (7 km) 7 különböző nehézségű pályával és síiskolával.

Hol fogok aludni?

Szállása az elegáns stílusban berendezett Standard szobák (16 m²) egyikében lesz. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, TV, WiFi kapcsolat és privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és hajszárítóval. A szobában továbbá telefon, rádió illetve egy széf is található az értéktárgyak számára. A szobák kétágyasak, de felár ellenében lehetőség van pótágy elhelyezésére is. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a lengyel és európai konyha ételeit kóstolhatja, amelyeket a helyi gazdák minőségi alapanyagaiból készítenek el. Reggelente a bőséges büféreggeli által teheti kellemesebbé a nap kezdetét. A napközbeni éhségét az étlapról választott ínyencfalatok által csillapíthatja.

Esténként a menüválasztásos vagy svédasztalos vacsorák kerülnek tálalásra. Felfrissülését a Hotel Pub bár szolgálja, ahol kevert italok és könnyebb frissítők széles választéka várja, illetve bowlingozhat és biliárdozhat is egy jót.

Hol kapcsolódhatok ki?

Fáradalmait a szálloda wellness részlegében pihenheti ki, ahol medencével, pezsgőfürdővel és szaunával találkozhat. További kényeztetését a relaxációs és kozmetikai kezelések szolgálják. Mi lenne kellemesebb egy gyertyafényes masszázsnál? A gyerekek biztosan élvezni fogják a kezelések és masszázsok választékát, amelyek számukra lett testreszabva.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a legkisebb vendégek sem fognak unatkozni. Az étterem speciális választékán kívül számtalan szórakozás várja őket a játszósarokban. Szüleikkel a wellnessben élhetik ki magukat, ahol testreszabott kezelésekkel is találkozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Pihenését a bowling, biliárd, vagy a konditerem által teheti még kellemesebbé.

Hotel Klimek **** SPA

Hotel Klimek **** SPA

Złockie 107 , Muszyna
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa Cégjegyzékszám: 120555699


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
3,9 km
Sífutás
4 km