Pihenjen velünk a stílusos Hotel Lenart **** szállodában, amely a híres Wieliczka sóbányák (UNESCO) és Krakkó közelében épült. Élvezze a kiváló ellátást, a tökéletes wellness pihenést és a kényelmes szobákat. Gyermekét 6 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A Travelking által ellenőrizve

“Azért választottuk a szállást, mert szerettük volna Krakkót felfedezni. Jól döntöttünk. Amikor beléptünk a szobánkba, meglepődtünk a méretén - hatalmas volt, mégis otthonos hangulatú. A reggeli fantasztikus volt, óriási választékkal, ami csak eszünkbe jutott azt itt megtalálhattuk. A vacsorák is csodásak voltak - mind választékban, mind ízben, mind az adagok méretében. Amit mindenképpen érdemes megnézni Krakkóban, az a Wawel kastély és a Wieliczka sóbánya. A városban meglepetésünkre, minden szép és tiszta volt. Három nap alatt messze nem sikerült az összes látnivalót megnéznünk Krakkóban, úgyhogy mindenképpen visszatérünk majd.” Teljes értékelés

Michal Šoffa - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-2 2022

A szálláshelyről

A Hotel Lenart **** szálloda Wieliczka városában épült és kiváló kiindulópontként szolgál három UNESCO által védett emlékmű meglátogatásához. A világhírű Wieliczka sóbánya és a közelében található sóvár mindössze 1 km-re fekszik a szállodától, a híres és szintén a világörökség részét képező Bochnia sóbánya pedig 34 km-re található.

Tartózkodása során mindenképpen látogasson el Krakkó városába is, amely történelmi központjától mindössze 10 km-re lesz elszállásolva. Csodálja meg a Királyi palotát (Wawel), a Kazimierz zsidó negyedet és a városházának, illetve a Sukiennice piacnak otthont adó Fő teret. A belváros számtalan kiváló étteremmel, kávézóval és csokoládézóval várja látogatóit. Decemberben a Fő tér adventi kisvárossá alakul át, ahol Európa egyik leggyönyörűbb karácsonyi vására kerül megrendezésre. A történelem szerelmesei pedig ellátogathatnak a 65 km-re fekvő Auschwitzi koncentrációs táborba.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas és modern kétágyas szobában lesz, amely hangszigetelt ablakokkal, légkondicionálóval, kényelmes ággyal, hatalmas tükrökkel és zuhanykabinnal felszerelt privát fürdőszobával, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, íróasztallal, illetve tea és kávé elkészítéséhez szükséges eszközökkel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Pod Kominem éttermében a lengyel és nemzetközi konyha specialitásait élvezheti, amelyeket a legminőségibb alapanyagokból készítenek el Önnek. Reggelente a bőséges büféreggelik által meríthet erőt. Napközben ízlése szerint válogathat az étlapról, esetleg a bárban frissülhet fel, ahol kevert italokkal, kiváló kávéval és süteményekkel várják vendégeiket. Esténként az étteremben a kétfogásos menüválasztásos vacsora kerül tálalásra. Mindezt a széles borválaszték teszi még kellemesebbé.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a wellness-részlegben pihenheti ki fáradalmait, ahol a finn szaunában, gőzfürdőben és a pihenő zóna kényelmes nyugágyain helyezheti magát kényelembe. További kényeztetését a masszázsok szolgálják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei az étterem játszósarkában élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Hotel Lenart **** szálloda már első látásra lenyűgözi majd a korszerű acélhomlokzatának köszönhetően.

Hotel Lenart ****

Hotel Lenart ****

ul. Narutowicza 1 , Wieliczka
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
PPH Ceramika Zeslawice s. z o.o. Cégjegyzékszám: 6780076104


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
16 km