Tervezzen nagyszerű üdülést a tenger mellett. Irány Horvátország, Pag szigete! A Hotel Pagus **** luxusszobákkal és all inclusive ellátással várja - reggeli, ebéd, harapnivalók és svédasztalos vacsora, valamint az üdítők, sör és bor korlátlan fogyasztásával. A szálloda közvetlenül a tengerparton található. Használhatja az úszómedencét, a napozóágyakat és a napernyőket, valamint animációs programokon is részt vehet.

A Travelking által ellenőrizve

“Üdülésünk a Hotel Pagus ****-ban csodálatos volt az elejétől a végéig. Kipróbáltuk a beltéri és kültéri medencéket, valamint fürödtünk a pezsgőfürdőben és a tengerben is. A szobánk tágas volt egy nagy erkéllyel és tengerre néző kilátással és nagyon pihentető volt az alvás benne. Az all-inclusive ellátás, azt hiszem, minden igényt kielégít, hiszen hihetetlenül széles választékból lehetett válogatni. Ráadásul az ár tartalmazta az alkoholmentes italok mellett, a koktélokat és egyéb alkoholos italokat is, amiket esténként jól esett elfogyasztani. A tengerpart csak egy pár lépés volt a szállodától és Pag szigete, változatos tájával, Horvátország egy olyan különleges része, ahová szívesen visszatérek még.” Teljes értékelés

Markéta Hedbábná - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Pagus **** a népszerű horvátországi Pag-szigeten található, a tengerparton. Pihenjen a csodás Adriai-tengernél, félpanziós ellátással és a szabadidős tevékenységek széles választékával.

A szálloda épületét a tengertől csak egy kavicsos strand és egy tengerparti sétány választja el. A sétányon elindulva, egy rövid sétával elérheti Pag történelmi központját (800 m), ahol a romantikus szűk utcáko andalogva megkeresheti a híres Só Múzeumot is.

A város szélén az útvonal csatlakozik a "A Hold másik oldala" túraútvonalhoz, amely Horvátország egy különleges tájegységének egyedülálló tájain vezet keresztül. Ha túrázni szeretne, megmászhatja a sziget legmagasabb hegyét is - Sveti Videt (8 km) is. A gasztronómia szerelmeseinek érdemes elátogatni a kolani Gligora sajntmanufaktúrába (12 km) is, ahol a híres helyi specialitás, a Paški sir (vagyis Pava sajt) készül.

Nem szebed kihagyni Novalja (20 km) városának meglátogatást sem, amely a sziget fő turisztikai központja. Ha szívesen részt venne egy hajókiránduláson a kikötőben számos csodás opció közül választhat. Pagon található a világhírű Zrće Strand is, amelyet az egyik legszebb horvát strandnak és az adriai éjszakai élet központjának is tartanak.

Strandok és tengerpart

Csak sétáljon ki a szállodából, és máris a tengerparton találja magát. A strand kavicsos, kb. 150 m hosszú, és napozóágyak bérelhetők. A strand mellett van egy sekély terület a kisebb gyerekek számára, valamint mélyebb, snorkelingre alkalmas rész.

Körülbelül negyedórás sétával a sétány mentén elérheti a homokos és kavicsos Prosika strandot, amely kb. 400 m hosszú. Ez a környék egyik legnépszerűbb strandja, ahol strandbárok és éttermek, öltözőkabinok, zuhanyzók és mosdók, illetve nyugágyak, napernyők és vízibiciklik bérlése áll rendelkezésre. Közvetlenül a strand mellett egy aquapark is található vízicsúszdákkal.

Hol fogok aludni?

Szállása a szálloda tágas és erkélyes szobáinak egyikében lesz, ahol élvezheti a gyönyörű kilátást. Minden szoba légkondicionált, továbbá WiFi csatlakozással, síkképernyős TV-vel, íróasztallal, széffel vagy minibárral és sötétítőfüggönnyel is rendelkezik. Ráadásul mindenképpen élvezheti a privát fürdőszoba előnyeit, hiszen azokat káddal, piperecikkekkel és hajszárítóval szerelték fel.

A Standard szobákban egy franciaágy és egy kanapéágy található, mely utóbbi pótágyként is szolgálhat egy gyermek számára.

A Superior szobák nagyon hasonlóan felszereltek, mint a Standard szobák, a fő különbség az erkélyről nyíló kilátás, hiszen ebben a szobatípusban az erkélyről tengerre néző panorámában gyönyörködhet. Ráadásul a franciaágy mellett, a szobában található kanapéágy pótágyként használható egy gyermek vagy egy felnőtt számára is.

A Családi szoba ideális választás 2 felnőtt és 1 vagy 2 gyermek számára, mivel egy franciaággyal és egy kanapéággyal van felszerelve, amely utóbbi akár 2 gyermek számára is alkalmas. Az erkélyről pedig élvezheti a tengerre néző kilátást.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

.A szálloda nagy, tengerre néző terasszal rendelkező éttermében pazar helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthat el büfé étkezések formájában. A délután folyamán pedig a snack bárban frissítheti fel magát harapnivalókkal valamint az alkoholos és alkoholmentes italok széles kínálatával.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodához tartozik egy wellness részleg is. A belső részén úszómedence, szaunák és egy fitneszterem is található, míg a szabadtéri részen 2 medence és egy pezsgőfürdő várja a vendégeket. Ráadásul szálloda teraszán és nyugágyain a tengertől mindössze néhány méterre élvezhetik a gyönyörű kilátást és kellemes árnyékot. És azt sem szabad elfelejteni, hogy akár masszázsokkal vagy más kezelésekkel is kellemesebbé tehetik a napjaikat. ​

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a gyemrekekre is gondoltak, hiszen található itt egy játszósarok, valamint egy szabadtéri játszótér és gyermekmedence is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában kerékpárbérlésre is van lehetőség, így akár két keréken is felfedezhetik Pag szigetének minden szépségét.

Hotel Pagus ****

Hotel Pagus ****

Ante Starčevića 1 , Pag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Rudan d.o.o Cégjegyzékszám: 84430586938


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tengertől
20 m
Aquapark
20 km