Legyen egy hamisítatlan tengerparti üdülésben része az Isztriai-félszigeten, Horvátországban. A Hotel Villa Letan **** színvonalas szállást biztosít Önnek, a csomagunk pedig tartalmazza az úszómedence, és a fitnesz használatát is. A szálloda egy gyönyörű strand közelében található. A gyermekek pedig 5 éves korig ingyenesen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A Hotel Villa Letan **** fényűző szállást kínál a tenger, a nemzeti parkok és a történelmi emlékhelyek közelében. A szálloda Peroj csendes városában található, a gyönyörű Isztria horvát félszigeten, amely az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. A legközelebbi strand 1 km-re található. A közeli Fažana üdülőhelyről hajóval könynen eljthat a két szigeten található Brijuni Nemzeti Parkba (8 km). Látogassa meg az ókori emlékeket a római időkből Pula városában (10 km), amely az egész terület központja. Itt található például egy jó állapotban megőrzött amfiteátrum, a Sergius család diadalíve, valamint számos kápolna, templom és más történelmi épület. Kiránduljon északra egy másik gyönyörű történelmi városba Rovinjba (20 km), vagy a lélegzetelállító természeti csodákhoz az Isztria legdélebbi csúcsán található Kamenjak-félszigethez (22 km). A kerékpározás szerelmesei minden bizonnyal értékelni fogják az isztriai kerékpárutak bőséges hálózatát.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában, kilátással a tengerre vagy a parkra. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat, telefon, minibár és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében élvezheti mind a nemzetközi specialitásokat, mind a hagyományos isztriai ételeket a legjobb minőségű helyi alapanyagokból, mint például bor, olívaolaj, szarvasgomba, szárított sonka és kolbász. A bőséges reggelit és vacsorát svédasztalos formában szolgálják fel. A nap folyamán à la carte ételeket lehet rendelni az étteremben. Kiváló kávékat vagy kedvenc italát is kérheti a szálloda két bárjában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlege várja a kikapcsolódni vágyókat. Három szauna, pezsgőfürdő és szolárium áll rendelkezésre. A professzionális masszázsok és wellnesskezelések egyikével még kellemesebbé teheti az itt töltött napjait. A nyári szezonban egy nagy szabadtéri medence is igénybe vehető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Hotel Villa Letan **** nagyszerű aktív pihenést kínál. A nagy szabadtéri medence mellett edzőterem és kerékpárkölcsönző is rendelkezésre áll a felesleges energiák levezetésére.

Hotel Villa Letan ****

Hotel Villa Letan ****

Peroj 450 , Vodnjan
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
A.V. LETAN D.O.O. Cégjegyzékszám: 84461271114


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
7:00 - 10:00
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
1 km
Busz megálló
0,2 km