Látogassa meg Karlovy Vary varázslatos fürdővárosát és élje át a 4 épületből álló (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol) Spa Resort komplex Bristol Royal **** szálloda nyújtotta luxust. Élvezze a bőséges reggelit, vagy félpanziót, kapcsolódjon ki a medencében és peszgőfürdőben, vagy helyezze magát kényelembe a relaxációs kezelések közben.

A szálláshelyről

A Spa Resort komplex Bristol Royal **** több szálloda egyesítésével jött létre (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol) Karlovy Vary meseszép fürdővárosában, egyenesen a fürdő szívében, az oszlopsoroktól és termálforrásoktól csupán egy karnyújtásnyira. Az üdülőhely épületei ugyanazon komplexum részét képezik, így megközelítésük is egy bejáraton történik.

Hol fogok aludni?

Szállás a Spa Resort komplex Bristol Royal **** szálloda egy épületének (Georgy House, Královská vila, Tereza, vagy Bristol, a foglaltság függvényében) kétágyas szobájában. A szobák kényelmes ágyakkal, máholdas televízióval, telefonnal, WiFi kapcsolattal, széffel, minibárral, fürdőköpennyel, papucsokkal, kozmetikai kellékekkel és saját fürdőszobával rendelkeznek. A szobák többsége erkéllyel is el lettek látva.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Palace étterme kellemes hangulattal és lélegzetelállító kilátással várja vendégeit. A napot bőséges büféreggelivel kezdheti, a vacsorák során pedig cseh és nemzetközi ételek széles választékából válogathat. A napi ajánlatot az ún. bar menu egészíti ki.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda stílusos wellness központjában medencék, szaunák, kezelések és pezsgőfürdő által helyezheti magát kényelembe.

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Sadová 2026/19 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
BRISTOL GROUP s.r.o. Cégjegyzékszám: 64833321


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
1,2 km
Busz megálló
0,5 km