Prágában felejthetetlen élmények várják, legyen szó emlékművek felfedezéséről, kiváló ételekről, pihenésről, vagy vásárlásról. Szálljon meg velünk a Hotel Three Crowns **** szálloda egyik luxus szobájában és indítsa minden egyes városnéző napját ízletes büféreggelivel. Gyermekét 6 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

A Hotel U Tří Korunek *** Prága Zizkov kerületének szívében található, romantikus kávéházak közelében, ahonnan nagyon könnyen elérheti a városközpontot. A szálloda közvetlen közelében található a Vítkov-hegy (200 m), ahol kiélvezheti a friss levegőt, és ahonnan csodás kilátás nyílik az egész metropoliszra. A városközpont könnyen megközelíthető villamossal (400 m-re) vagy busszal (50 m-re) is. Prágai látogatása során ne hagyja ki a Óvárosteret, a híres orlojjal, vagyis csillagászati órával (2,5 km), a Venczel teret (2 km), a Prágai várat (4 km) és a Vyšehrad városrészt (5 km). Népszerű látványosság még a prágai Táncoló-ház, vagy a Prágai Állat- és Botanikus Kert** (6 km) is.

Nem először jár Prágában, és már többször látta a leghíresebb látnivalókat? Akkor nézze meg most a kevésbé "híres" látnivalókat. Tudta, hogy Prága az alkimisták és okkultisták kedvenc városa volt? Élvezze a titokzatos hangulatot a A régi prágai alkimisták és mágusok múzeumában (4,5 km) vagy a történelmi alkímiai műhelyben, a Speculum Alchemiae-ben (2,8 km). Szereti az éjszakai szórakozóhelyek féktelen hangulatát? Akkor irány a háromszintes Cross Club (3,1 km), amely egy volt gyárban található, a steampunk ihlette és az elektronikus zenére összpontosít. Vagy ha isteni nyugalomra vágyik inkább, akkor látogsson el a Mesterséges barlangba (2,7 km), amelyet a milliomos Moritz Gröb építtetett a 19. század végén.

Hol fogok aludni?

Szállása a tágas, ízlésesen berendezett Economy vagy Comfort szobák egyikében lesz. Minden szoba privát fürdőszobával és WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

A történelmi stílusban berendezett Economy szobák a szálloda főépületében találhatók, és franciaággyal, vagy két külön ággyal vannak felszerelve. Emellett, TV, tea- és kávéfőző, telefon és íróasztal is található bennük. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád és hajszárító található. Ez a szobatípus pótágyazható.

A Comfort szobák egy mellék épületben találhatók, a szállodával szemben. A belső kialakítás modern és nagyon szépen összehangolt. Itt is franciaágy vagy 2 különálló ágy várja a vendégeket, és a szobákban ezen kívül kávé- és teakészlet, TV és íróasztal is található. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található. A Comfort szobákban nem lehet pótágyat elhelyezni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme reggelente kiváló büféreggelivel várja vendégeit. A télikerttel rendelkező lobby bár a hét minden napján, a nap 24 órájában kínálja a finom cseh és morva borok széles választékát. Itt egy csésze kávé mellett is üldögélhet, vagy kihasználhatja a nyugodt légkört a munkához. Az Átrium kerti terasszal pedig a kerti partik és a nyári grillezések kedvelt helyszíne lesz.

Hotel U Tří Korunek ***

Hotel U Tří Korunek ***

Cimburkova 28 , Praha 3
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jarin, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 25081365


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 590 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
15 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Vencel tér
Vencel tér
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert