Dél-Morvaországban tökéletes kikapcsolódásra lelhet a gyönyörű természet és turista célok lágy ölelésében. A Hotel Weiss szállodában korlátlan borfogyasztással, ízletes reggelikkel, kedvezményes szauna használattal és étterembe szóló kedvezményekkel teheti kellemesebbé pihenését. A szállodában térképet és kerékpáros térképet is kölcsönözhet, hogy biztosan eltaláljon céljához.

A szálláshelyről

A családias Hotel Weiss *** szálloda Lechovice borváros csendes övezetében épült, a helyi kastély és park szomszédságában. A Podyjí Nemzeti Park és Znojmo (16 km) városa mindössze 15 perc autóútra található, látogatását mindenképpen megéri a közeli Laa an der Thaya termálfürdő (25 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkező szobában. Némely szobák televízióval is el lettek látva és előzetes egyeztetést követően romantikus díszítés és gyertyák is elhelyezhetőek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében kerül tálalásra a bőséges reggeli (7:30 - 10:00), délutánonként pedig itt frissülhet fel a kedvenc italát, sört, vagy bort kortyolgatva.

A szálloda borospincével is rendelkezik, amely szalonjában kommentált borkóstolók kerülnek megrendezésre.

Hotel Weiss ***

Hotel Weiss ***

Lechovice 56 , Lechovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HotelWine trade s.r.o. Cégjegyzékszám: 06180396


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
35 m