Válassza a gyönyörű Hotel International Prague **** szállodát, amely az 1950-es éveiben épült. A történelmi luxus szállodát Prága 6. kerületében találja és a gyönyörű szobákon kívül kiváló ételeket felszolgáló étteremmel és elegáns lobby bárral találkozhat itt. Egy gyermek számára 12 éves korig ingyenes a szállás.

A szálláshelyről

A Hotel International Prague **** szálloda 1952 - 1956 között épült és kulturális műemlékként tartják számon. A szálloda Prága csendes 6. kerületében található, a központtól egy karnyújtásnyira (2 km). A Prágai várhoz és magába a belvárosba, illetve további műemlékekhez, mint a Károly híd, vagy az Orloj kellemes sétával eljuthat. A prágai állatkert 45 perc sétára, vagy 15 perc autóútra található.

Hol fogok aludni?

A Hotel International Prague szállodában 278 légkondicionált és kényelmes Standard, Superior Business, Superior, Executive és Suite típusú szobák találhatóak, némely közülük akadálymentesen kialakított.

A szobák műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, széffel, vasalóval, vasalódeszkával, illetve vízforralóval rendelkeznek. Természetesen nem hiányozhat a zuhanykabinnal, vagy káddal és hajszárítóval felszerelt saját fürdőszoba, továbbá pótágy elhelyezése is lehetséges.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Symphonia à la carte étteremben hagyományos cseh és a nemzetközi konhya specialitásait élvezheti felejthetetlen hangulat és kedves személyzet társaságában. Reggelente az étteremben a bőséges büféreggeli teszi kellemesebbé napját. Nyáron a grillteraszon lehet része pazar gasztronómiai élményekben.

A kényelmes Louis Armstrong lobby bárban frissítőkkel várják, legyen szó akár szeszes, vagy alkoholmentes italokról.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda kisebb wellness részlegén masszázsok, fitneszterem és szaunák várják.

Hotel International Prague ****

Hotel International Prague ****

Koulova 1501/15 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CI International s.r.o. Cégjegyzékszám: 09643567


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
60 m
Aquapark
7 km